Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - cyper1978 (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/204473-machetele-mele-cyper1978.html)

DrifterGT 25-12-10 19:05

Re: Machetele mele - cyper1978

Frumoase machetele (bmw-urile)... dar totusi a cui sunt ? a lui Adrian sau a lui Raidou ?

2010 25-12-10 19:11

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3926895)
Frumoase machetele (bmw-urile)... dar totusi a cui sunt ? a lui Adrian sau a lui Raidou ?

Sunt ale mele mah, mai am o debara:!::!:

cyper1978 25-12-10 21:47

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3926902)
Sunt ale mele mah, mai am o debara:!::!:

mersi man pt acest ,,stop,,am vorbit mai devreme cu varamiu sa ne uram toate celea si mi-a zis urmatoarele machete an mare parte sunt luate prin colegului hans guterlit care este bun prieten cu acest raidou(un nume de scena pt ca numele lui este altul)majoritatea masinilor modificate de el si zic asta pt ca ele sunt fabricate deja de firme ca minichamps.exemplu si cu asta va rog sa incetati...este modelul m1 stret pe care raidou al are pe rosuhttp://www.raidou-models.com/bmw-m1-street_8.html si modelul pe albastru la modificat ulterior an 2 exemplare,unu pt varu meu deci craciun fericit tuturor si mersi 2010:D

model collector 25-12-10 22:10

Quote:

Originally Posted by cyper1978 (Post 3927119)
mersi man pt acest ,,stop,,am vorbit mai devreme cu varamiu sa ne uram toate celea si mi-a zis urmatoarele machete an mare parte sunt luate prin colegului hans guterlit care este bun prieten cu acest raidou(un nume de scena pt ca numele lui este altul)majoritatea masinilor modificate de el si zic asta pt ca ele sunt fabricate deja de firme ca minichamps.exemplu si cu asta va rog sa incetati...este modelul m1 stret pe care raidou al are pe rosuhttp://www.raidou-models.com/bmw-m1-street_8.html si modelul pe albastru la modificat ulterior pt varu meu deci craciun fericit tuturor si mersi 2010:D

Cat poti abera mai nene! Zi-o asa ca din intamplare, plimbandu-te pe internet ai dat de colectia lui Rainer, asta e numele de nescena si te-ai gandit tu asa, ia sa le-o bag fraierilor alora de pe la noi ca asta e colectia lui vara-miu Adrian. Daca tot nu recunosti ca ai luat niste poze de pe internet despre care ai mintit ca sunt ale unei rubedenii, potoleste-te ca nu avem toti 10-14 ani pe aici si culmea pe nea Raidou asta il si cunoastem asa virtual, altii mai bine altii mai putin, minti in continuare cum ca Raidou vinde machetele, adica isi vinde colectia. Si culmea o cumpara toata var-tu Adrian. Bai ne lasi! I-am facut o oferta lui Rainer imediat ce am vazut acel BMW M1, pentru a-mi face si mie unul si nu pentru pretul unui Minichamps te asigur eu, poate pentru al unui auto second si a spus ca nici pentru Papa nu mai face. Concluzia mea la aceste minciuni, este ca tu nu ai cum sa ai 33 ani, pentru ca putin probabil cineva la anii astia sa se mai preteze la asa aberatii si ai probleme ortografice grave rau....mai rau ca BMW-ul M1 luat de var-tu! Nu ne mai vinde minciuni pe aici si vezi-ti de jucariile tale. Asta este cel mai bun exemplu ca nu cantitatea ci calitatea conteaza, intelege cine vrea. Si bine spunea un amic ce diferenta de nivel intre ce se discuta pe un forum extern si ce aberatii scot si prezinta unii pe la noi!

bmwh548 25-12-10 22:22

cyper1978: acel M1 rosu (care e mai degraba un visiniu) e facut de raidou pentru prietena lui. Varianta albastra (care apare in pozele postate de tine) e pentru colectia lui personala. Exista inca un model (pe portocaliu) care e in colectia amicului lui raidou (armiku parca e nicknameul lui), cele trei machete fiind de fapt realizate in colaborare de cei doi (armiku s-a ocupat de interioare si raidou de exterior). In pozele postate de tine sunt multe machete unicat realizate de raidou si pe care unii dintre noi le stim de pe alte forumuri; daca nu poti aduce dovezi concrete pentru afirmatiile tale cred ca ar fi mai bine sa te opresti aici pentru ca inrautatesti situatia.

DrifterGT 25-12-10 22:44

De acest tip Raidou stiu si eu de ceva vreme deoarece colectia lui este si pe multe forumuri Internationale si m-as mira dupa atata munca sa le vanda cuiva... http://www.diecastcentral.co.uk/foru...wprofile&u=466 Username:raidou Location:Ruhrgebiet, Germany. Cel mai bine e sa ii dati un pm :D si sa il intrebati pe el ce si cum...

dorin_cdg 25-12-10 22:56

Asta-i buna! :lol::lol::lol:

@bmwh548 - asa este, armiku e nickname-ul, iar numele lui e Arne

cyper1978 26-12-10 10:39

12 Attachment(s)
2010 doua babe pt tine:D

2010 26-12-10 11:03

Locul dedicatiilor sunt la mine in debara man nu aici:evil::evil:
Absolut superbe mai ales a doua care zic eu e mult mai tare:!::!::!:

FED express 26-12-10 16:06

si geko-urile alea sunt tot unicate modificate de Raidou, am vazut si eu acum cateva zile pe un site de proiecte...pacat ca ne-ai mintit in halul asta.

Faine babele, din rasina?

cyper1978 27-12-10 18:00

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3927911)
Locul dedicatiilor sunt la mine in debara man nu aici:evil::evil:
Absolut superbe mai ales a doua care zic eu e mult mai tare:!::!::!:

mersi man poate facem ceva schimburi...cine stie....

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3928737)
si geko-urile alea sunt tot unicate modificate de Raidou, am vazut si eu acum cateva zile pe un site de proiecte...pacat ca ne-ai mintit in halul asta.

Faine babele, din rasina?

nu man prima este de plastic a doua din metal:D

azi avem un chevrolet caprice,1/24, MAISTO:D

cyper1978 27-12-10 18:42

6 Attachment(s)
scz am uitat pozele:D:D

2010 27-12-10 18:48

Asta e belea man..tin minte ca am intrat la un Petrom in Bucuresti si cand am vazut kit-ul so pe el...

klauzephoto 27-12-10 18:51

mie sincer nu imi pasa ale cui sint...sint superbe si chiar ma bucur ca le-am vazut.....felicitari cui le-o avea, sper sa am si eu loc in casa vreodata sa imi fac vitrine tematice....

cyper1978 28-12-10 22:05

11 Attachment(s)
2 babute...:D

All times are GMT +2. The time now is 06:51.

- Copyright 2026 4Tuning