![]() |
Re: Machetele mele - cyper1978
Frumoase machetele (bmw-urile)... dar totusi a cui sunt ? a lui Adrian sau a lui Raidou ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cyper1978: acel M1 rosu (care e mai degraba un visiniu) e facut de raidou pentru prietena lui. Varianta albastra (care apare in pozele postate de tine) e pentru colectia lui personala. Exista inca un model (pe portocaliu) care e in colectia amicului lui raidou (armiku parca e nicknameul lui), cele trei machete fiind de fapt realizate in colaborare de cei doi (armiku s-a ocupat de interioare si raidou de exterior). In pozele postate de tine sunt multe machete unicat realizate de raidou si pe care unii dintre noi le stim de pe alte forumuri; daca nu poti aduce dovezi concrete pentru afirmatiile tale cred ca ar fi mai bine sa te opresti aici pentru ca inrautatesti situatia.
|
De acest tip Raidou stiu si eu de ceva vreme deoarece colectia lui este si pe multe forumuri Internationale si m-as mira dupa atata munca sa le vanda cuiva... http://www.diecastcentral.co.uk/foru...wprofile&u=466 Username:raidou Location:Ruhrgebiet, Germany. Cel mai bine e sa ii dati un pm :D si sa il intrebati pe el ce si cum...
|
Asta-i buna! :lol::lol::lol:
@bmwh548 - asa este, armiku e nickname-ul, iar numele lui e Arne |
12 Attachment(s)
2010 doua babe pt tine:D
|
Locul dedicatiilor sunt la mine in debara man nu aici:evil::evil:
Absolut superbe mai ales a doua care zic eu e mult mai tare:!::!::!: |
si geko-urile alea sunt tot unicate modificate de Raidou, am vazut si eu acum cateva zile pe un site de proiecte...pacat ca ne-ai mintit in halul asta.
Faine babele, din rasina? |
Quote:
Quote:
azi avem un chevrolet caprice,1/24, MAISTO:D |
6 Attachment(s)
scz am uitat pozele:D:D
|
Asta e belea man..tin minte ca am intrat la un Petrom in Bucuresti si cand am vazut kit-ul so pe el...
|
mie sincer nu imi pasa ale cui sint...sint superbe si chiar ma bucur ca le-am vazut.....felicitari cui le-o avea, sper sa am si eu loc in casa vreodata sa imi fac vitrine tematice....
|
11 Attachment(s)
2 babute...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning