![]() |
3 Attachment(s)
adica unu de-asta....
|
aku nu-mi fa in ciuda vivi, nici chiar asa :cry:
uitati k am ramas in urma cu moda mai baieti, se vopsesc si rotile akuma cu totu, altii le-ar vrea si altii le mozolesc :twisted: :lol: P.S. Vad ca ai avea nevoie de un aparat foto..da-mi voie sa-ti caut eu unul pe masura ta..dai un ban da stai in fata :wink: Serios ai nevoie :?: |
nu mai facetzi trafic cu electrocasnice
|
am gasit pretzioasa mea aprindere electronica
cand ajung acasa o sa vad eu care e treaba |
Re:
Quote:
p.s.: am un Konika si sunt super multumit de el. mersic oricum. |
akuma nu sariti si voi...eu am vz k poznele's ciuruite si am oferit marfa de qualitat :oops: :P
last hour news :!: :!: :!: :!: :!: un Ford cu motor de 2000 a fost auzit/vazut ieri 'zburand' cu 195km/h, prima treapta 85km/h :shock: proprietarul se crede a fi \"crazy\" dar in acelasi timp are si motive, cine a mai auzit asa ceva :twisted: de la un 2L de Ford vechi:?: e bricolat pt cei ce nu le vine sa creada :twisted: 195? :peace: oare cine este :?: |
despre adi mutu cred ca e vorba! el avea un 2.0 si zicea ca merge cu 195 cu radarul in poala! vezi ca nu cumva sa dea la masa si sa fure curent 'crazy ' ala al tau florine! :) sau o fi dat cu ulei pe mecanismele alea de la kilometraj si si invart aiurea p'acolo si induc omul in oroarea asta!
|
fuge 200 cu cutie de dizelar
|
ce intelegeti voi....mai, mai..
treaba cu cutia de dizelar am mai auzit-o dar am facut un topic si toti de mi-au raspuns au zis k nu e adevarat in veci treaba asta cu cutia sau/si diferentialu' de Diesel :x :lol: deci e vb de un Ford Capri din clubul nostru, mai dati-va cu capu' de pareti si aflati voi, nu faceti glume pe seama mea dejaba :lol: :P |
cred acum stiu despre cine este vorba. tot ce e posibil, dar e posibil, adica mai posibil sa nu functzioneze kilometrajul ala. zic io....
|
florine, fordv6 a avut pe taunusu lui cu motor de 2000 cutie de diesel, si fugea cu 200, cu scart de roti pana la a 3a
|
da mai cosmineloo e vb de....un anume Mk one
Bytzu eu ti-am zis, k asha am auzit si eu de la un mecanic ca a fakut cu Sierra lui, dar uite si tu parerile unora, eu nu mai stiu ce sa cred, mi se pare prea simplu in primul rand https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...ighlight=cutie |
5 Attachment(s)
va prezint 17m RS,motor 2000V6- o masina f.rara in Romania(poate kiar unicat)
pret estimativ 800 euro. caroseria-semivarza...dar se face,doar e tabla! dotarii,detalii....wow :shock: (ex.=gemuletele din spate se coboara,radio original) crom cat Kina bara de torsiune originala!!!!! singura problema ar fi kederele parbrizului si lunetei a caror inlocuire necesita imaginatie) |
mei nu mai da din casa...ca nu vreau sa o ia careva de afacere. ala care o ia sa o faca nu sa o vad prin ziare. mai bine mai sta acoo un an si o iau eu. sau vreo doua luni si gata.
|
a!!!!! si era sa uit! MAREA AVENTURA s-a inkeiat. cu bine si fara probleme....multzumita lui Dumnezeu si capri-ului meu care face totzi banii.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning