Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

MariusTXA 22-01-07 17:40

Re: TXA

nu stiu ce vorbe se aud prin tara,oras sau sat dar nu este pacat de masina ca nu are de ce,ca trage bine sau nu este problema mea asa consider eu,m-am tras cu dgh si m-a facut dar eram fara nos ca asa am stabilit daca ii dau nos altfel stau lucrurile,motorul meu este in perfecta stare dar am ceva probleme cu alimentarea adica nu am inca montata pompa de benzina de m5 ci am o pompa de benzina de golf2 si am avut si niste slicuri foarte dure care erau de circuit si asta am aflat ulterior si nu am putut sa le incalzesc cum ar fi trebuit,astea cred eu ca ar fi motivele dar nu incerc sa imi gasesc vreo scuza,am pierdut si asta este..............

Spot 22-01-07 18:01

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 710007)
nu stiu ce vorbe se aud prin tara,oras sau sat dar nu este pacat de masina ca nu are de ce,ca trage bine sau nu este problema mea asa consider eu,m-am tras cu dgh si m-a facut dar eram fara nos ca asa am stabilit daca ii dau nos altfel stau lucrurile,motorul meu este in perfecta stare dar am ceva probleme cu alimentarea adica nu am inca montata pompa de benzina de m5 ci am o pompa de benzina de golf2 si am avut si niste slicuri foarte dure care erau de circuit si asta am aflat ulterior si nu am putut sa le incalzesc cum ar fi trebuit,astea cred eu ca ar fi motivele dar nu incerc sa imi gasesc vreo scuza,am pierdut si asta este..............

un raspuns prompt si foarte plin de fair-play.Nu este pacat de masina,este una frumoasa care promite multe.Raspunsul dat cuprinde toate intrebarile puse p-aici si nu cred ca isi mai au rostul alte intrebari.

RomanianRicers 22-01-07 19:54

Ce mai tura-vura! Da este intradevar vorba de DGH! Si nu e vorba de o liniuta!
Este vorba de incercari repetate toate terminate cu acelasi verdict! Adica 200 de oameni au vazut la fel ca mine!

Si hai sa o zicem pe aia buna! Cu nu aveam masina gata... nu e pompa buna... nu aveam NOS... nu erau zeii favorabili... era un pic ud pe jos.... nu stiu ca slickurile trebuie incalzite( Eu unul daca nu ma pricep la cum functioneaza un lucru, pai nu il pun pe masina frate).
Deci un lucru e clar: STAPANUL URSILOR a incercat si nu a reusit?
Cu NOS statea altfel? Pai si unde e NOS-ul... era inchis la statie? Sau ce?
Pe mine daca ma invita cineva sa ne batem si imi cere sa ma bat fara maini nu accept? Daca e asa de ce ai acceptat sa te dai fara? CA SA PIERZI? SI SA VADA SI 200 de persoane treaba asta?
Pai in curand il vad pe DGH cu titlul de stapanul ursiilor pe aici... si stii ce e nostim... de data asta il si cred

Teroarea 22-01-07 20:51

bai baiatule daca decizia lor a fost fara nos ce nu iti place tie? dc sa nu se dea se da si fara ca il tine sa se dea nu mai comenta atat fara rost si ce in viata mai pierzi mai si castigi fa-ti tu o masina care sa bata cap coada tot si lasa ciocu mic !ca faci fum

MARI_NSL 22-01-07 21:09

frumoasa.masina ai scos. era si inaine te marfa. da mai bine asa. mai ales de motor>>>

RomanianRicers 22-01-07 22:48

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 710381)
bai baiatule daca decizia lor a fost fara nos ce nu iti place tie? dc sa nu se dea se da si fara ca il tine sa se dea nu mai comenta atat fara rost si ce in viata mai pierzi mai si castigi fa-ti tu o masina care sa bata cap coada tot si lasa ciocu mic !ca faci fum

In primul rand "bai baiatule" sa ii zici lu' tactu care tea crescut si tia dat de mancare, sau lu mata care tia dat cosu ala de supermarket cu 60 de cai sa postezi si tu pe aici.
Nu te baga ca nu stii.... Eu am fost pe strazi de cand ai intrat tu in primara si de aia imi permit sa comentezi.
Cu tot respectul si dreptul de libera exprimare te rog sa iti permiti sa iti tii gura! Daca crezi ca avem aceasi varsta sau am mancat la aceeasi masa te inseli.

Oricine merge la curse stie. A castiga inseamna, a castiga iar a pierde inseamna a pierde. Trebuie sa folosesti ce ai ca sa castigi!
Sa nu mai aud de regele ursilor si stapanul inelelor pe aici ca e patetic!

il76 h t h 22-01-07 23:40

Quote:

Originally Posted by RomanianRicers (Post 710592)
In primul rand "bai baiatule" sa ii zici lu' tactu care tea crescut si tia dat de mancare, sau lu mata care tia dat cosu ala de supermarket cu 60 de cai sa postezi si tu pe aici.
Nu te baga ca nu stii.... Eu am fost pe strazi de cand ai intrat tu in primara si de aia imi permit sa comentezi.
Cu tot respectul si dreptul de libera exprimare te rog sa iti permiti sa iti tii gura! Daca crezi ca avem aceasi varsta sau am mancat la aceeasi masa te inseli.

Oricine merge la curse stie. A castiga inseamna, a castiga iar a pierde inseamna a pierde. Trebuie sa folosesti ce ai ca sa castigi!

dar tu ce masina ai frate?si pt tine asa cred ca mai multa lumea a auzit de TXA chiar daca DGH e mai tare....acuma eu nu tin cu nimeni mie-mi place si txa si dgh,dar nu inteleg de ce atatea comentari din partea publicului?asta este,daca omu zicea ca are alta pompa de benzina decat cea originala,clar zicea-ti ca ii este frica asa el barim a incercat si probabill ca va mai incerca...numa bine tuturor

dan_m3 23-01-07 00:20

am si eu o intrebare la TXA si DGH:

preparate la o liniutza, cu cit mai merg pe autostrada ???

:rolleyes2

Gabi 23-01-07 00:25

Quote:

[...] Sa nu mai aud de regele ursilor si stapanul inelelor pe aici ca e patetic! [...]

De fapt care e problema ? TXA a fost o legenda si, de ce nu, inca este ! Ca au aparut intre timp alti ursi care sunt - mai mult sau mai putin - superiori, asta e. Este o evolutie fireasca.

Pana nu demult (adica... pana ieri), se credea ca Subaru lui Sebastian (daca spui ca esti de mult pe strada, stii despre cine e vorba) este invincibil. Ieri s-a demonstrat ca... se poate si altfel.

Au cazut mituri MULT MAI MARI decat TXA, asa ca mie nu mi se pare nimic anormal in infrangerea suferita (cu sau fara problemele spuse de Marius mai sus).

MariusTXA 23-01-07 00:27

prietene nu vad rostul comentariilor,tu asta de pe strazi ai masina ta personala sa te dai cu mine?eu am recunoscut ca am pierdut si asa m-am inteles inainte cu omul sa nu folosesc nosul,poti sa il intrebi daca il cunosti si iti va confirma,altul in locul meu ar fi apelat la butonul surpriza cu siguranta dar la mine vorba ramane vorba,daca ai chef de instigari sau altceva te rog sa nu o faci aici........vorbaria multa strica,deci daca ai o masina a ta personala cu care crezi ca mi-ai da rusine astept un semn de la tine.........

Alexul` 23-01-07 00:46

Deci eu am fost acolo si am vazut dupa care am fost si m-am intalnit cu baietii in oras .. la locul stabilit .. si am stat de vorba cu ambii frati altaturi de nicu .. tipul cu mustangu si am vazut si slicurile pe care le avea pe masina .. cand sa dat cu dgh , dgh a incalzit cauciucurile in schimb marius nu .. daca ziceti ca sunteti cunoscatori de ce nu spuneti ca txa a batut pe loc si la treapta a 4 ... slicurile care le are pe masina sunt slicuri de pista .. circuit ...etc si normal ca pe strazile noastre de cacat s-au facut muci s-au zmantanit .. marius pune frate rotile normale pe masina si tragete cu Dgh si scoatele astora vorbele din cap .. ca il faci si fara nos .. va repet am fost am vazut si am si discutat .. am vazut slicurile cu ochii mei ... Txa a batut pe loc si la a 4 .. a scartatit .. pentru cei ce nu stiu ce inseamna !! !! !! cu respect Alex Salajan !

Alexul` 23-01-07 01:00

si apropo .. Mariuse nu mai sta frate sa le dai explicatii si sa te enervezi cu toti ca unii posteaza si ei ca nu au ce face si aud si ei de curse cand ies afara sa joace fotbal in curtea scolii...

Teroarea 23-01-07 10:09

Quote:

deja se vede ca din ce in ce mai multi taranii se muta la orash asta e oricum carutul ala de 60 de cai e masina si e o marca chiar sunt curios ce masina ia tu si cat de tunatarita e ca vad ca ai niste aere in tine de coltzu,spatele blocului vi sa critici aici txa a zis unele motive care contau cat de cat la cursa daca tu nu crezi atunci du-te la tara la tine si fa liniute cu aia cu carutele si hai ca nu are rost sa stricam topicu asta cu posturi aiurea tu vei ramane un conoscator si un om cu o super masina de care nu a auzit nimeni !hai JETix

dan_m3 23-01-07 10:22

@MARIUS:

buna, trimitemi te rog niste poze si niste detali de la "jucaria" ta, poate fac o galerie frumoasa pe pagina mea;)

[email protected]

te astept

BMW E34 M5 23-01-07 11:52

ma astepatm sa fie o problema la motor ..ca n se poate ca un motor de m5 sa n traga cu si fara slikuri .....eu stiu de la al meu dc nu e reglat cum trebui ....nu trage potzi sal dai in cur si in cap ...dc e reglat cum trebe e totul ...ok ...asa k txa-ule ..rezolvo si .....imposibil sa n traga ....ce naiba doar e motor de m5 e pacat ............hai bafa in continuare ....si nu asculta critici aiurea ....eu doar vb vb vb ...dar n sunt la volan asa k tzineo tot asa ...

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning