![]() |
Re: Machete in lucru - FED express
Foarte multe 'bube'' pe grund:???: (fire de praf,bule) . O mai grunduiesti , nu :x :rolleyes2 ??
|
Quote:
|
Pajura...il lasi asa si dai cu verde...:lol:
|
Quote:
|
Am bagat farasul pe aici, ne mentinem la subiect data viitoare.
aditza: e plastic de la cartelele telefonice. |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
In seara asta mi-am mutat atentia spre portbagajul 850CSI-ului. Am finisat chitul care a astupat locul emblemei - pe care oricum nu o aveam - si apoi chitul pe care l-am pus in zona stopurilor. L-am finisat bine si acum urmeaza sa pun stopurile sa vedem daca e totul la linie cum am calculat.Asa ar trebui sa fie...:lol: Cu un pas mai aproape de grunduirea portbagajului :yes: ps: scuzati praful de pe macheta...asa e in atelier :lol: |
E a doua oara cand trebuie sa dau cu matura din cauza de offtopic grav. Rog tunerii care sunt experti in toate (sper ca se stiu ei care si cum) pe principiul "mi-a zis tata ca a vopsit bunicu'" sa se abtina, cel putin pana pot sa isi sustina priceperea cu ceva practic. Avand in vedere ca participantii la offtopic tind sa fie aceiasi de fiecare data ii rog sa se gandeasca de doua ori inainte de a se lansa in offtopic si a treia oara pentru ca voi recurge la sanctiuni si nu va fi placut pentru nimeni. Multumesc anticipat.
|
salut man. am si eu o intrebare, te rog:
ai postat la inceput un proiect pe care l-ai inceput cu un audi, nu am mai vazut nimic despre el, ce s-a ales de macheta? o vinzi cumva? daca ai ceva detalii despre ea, te rog. multumesc si bafta!! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Putina grunduire azi...
|
Quote:
|
Impecabil bre..