![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
Quote:
|
mihnea tu pe cel vechi ce aveai 1.4 sau 1.6? pe pistoane drepte sau cocoshate?ca la partea de alimentare din cate stiu erai pe delorto nu?
|
:pistoles: :pistoles: dacu se face baiat rau se pare :)
|
nu e vorba ca ma fac rau,macar incerc...sti cum e incercarea moarte n-are
|
dacule ce ai facut la itp ???
|
pai am fost ca la tribunal la prima infatizhare...mai am de schimbat pompa de frana :)) oricum e bine arata de caterinca rau dar macar e spalata :D
|
o sa iei pana la urma...dar tare ma mir ca n-au zis nimic de capota, ca vine peste faruri...la mine asta a fost prima problema, inainte de frane....
|
sincer numai de aia nu se legau...intreaba-l si pe TAU ca si el are la fel ca mine si farurile puse pe aparat sunt in limite,deci nu inteleg de ce te-au chinuit atata cu capota aia
|
la mine nu a masurat nimeni nimic, dar nu au vrut sa ma primeasca fara capota omologata....si cred ca era putin mai joasa decat la voi, adica lua putin din colt...ramanea suficienta lumina, dar stii cum e, legea-i lege pentru toti
|
Quote:
alimentarea era asigurata de 2 carburi dellorto dhla 40 (setari secret :)) ) + pompa de benzina electrica speciala pt carburi... |
frumos frumos ce pot sa zic.Setarile alea secrete erau de la batrani? :))) eu sper ca saptamana asta sa termin cu itp si cat mai repede sa ma apuc de ea ca e destul de multa munca la masina
|
hai mai frate odata ne mai ti mult in suspans hai ca am avut un vis din ala sti tu in care se facea ca tu ma plimbai cu a ta masinutza :))
|
si ai avut si vreun orgasm in visu ala ???
|
Quote:
setarile au fost facute dupa mai multe teste ......... in comparatie cu alte masini...... |
:D :D sie nenea esti tare rau 10x
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning