![]() |
Re: E89 - Z4 DCT ALPIN WHITE - "my joy toy"
Cauciucuri ca si cauciucuri , dar diferentialele ? :) , Stiu prea multe 5`eare care dupa multa joaca cu ambele pedale apasate jos , au ajuns la schimbat diferentiale , si culmea , nu ii tocmai ieftin :D
|
Quote:
pentru z4 exista asa ceva? ar fi o investitie buna asta daca iti place sa o mai "incingi" pe viraje (nu pentru drifturi neaparat dar cika pune mult mai bine puterea jos cu LSD ) pretul ar trebuii sa fie undeva la 1000 de euro |
Quote:
|
Cu jantele astea 100% nu va vedea masina zapada
Defapt ma indoiesc ca masina va circula iarna ( Sau ? ) Asteptam noutati! |
Quote:
|
Place la BOA ? :)
|
Quote:
I LUV IT |
NEWS:
Masina este inca in service. cutia va trebui schimbata complet. va costa 12.000 eur. |
Quote:
De ce schimbata complet?:shock::shock: Zilele astea nu prea am fost in tema si in paginile anterioare scrie doar ca ai venit sa schimbi kitul...acu schimbi cutia?12000 euro.....:rolleyes2 |
Cum sa schimbi cutia la asa putini km avand in vedere ca a mers 95% inafara Romaniei??? fiabile? e trist, poate e ok pentru cei care au bani dar pentru restu nu prea. Imi pare rau. bafta
|
Quote:
revenind la topic,intradevar ii trist ca dai un ban(si nu oricat)mai apoi cand iti este lumea mai draga poate,iti pica ceva si la fel nu costa oricat... bafta la reparatii,cu siguranta va fi ok |
Quote:
ai aruncat bomba si ai plecat :) ce sa zic , nasol moment , totusi nu iti plateste garantia sau asigurarea banii astia? ma gandesc ca oricat de "bazat" ai fi 12 mi inseamna o avere...daca e sa-i dai din banii tai (mai bine cumperi o manuala SH :)) JOKE) te asteptam sa ne zici ce s-a intamplat Bafta! |
totusi cred ca se va schimba pe garantie ;)
|
NEWS:
reparatia merge pe garantie. dar asta era clar de la inceput. nu stiu ce sa zic, dar launch control nu am folosit nici o data si nici nu prea iam dat eu asa sa zici k ar avea motiv sa se mucifice. o fi doar ghinion. dar o cutine noua nu strica. ;) |
Quote:
Cica domne masina merge bine pana in viteza a 6 si 300kmh ... cand dau sa bag in R de la (racheta) plezneste cutia =)) E bine ca se face pe garantie .... Bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning