![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Cati CP are noua achizitie?
|
140 Cp ...deocamdata!
|
Quote:
|
e cumva bmw 318is ?
|
ce Pia ca mi-a dat-o Berta aseara.....si mi-a mai ramas si masina blocata la 5000 de ture
Da si cand ii vine debitmetru.....vedem atunci ce poate! Da peter e 318is! |
Quote:
|
blondo sa inteleg ca nu ai ce face de ma provoci pe mine? mai bine da-te cu ery ca sigur il faci si cu coupe si cu meganul
il faci pe el apoi avansezi pre mine si HAI :-)))) |
Hai mah numai fii suparat...ce vrei dc esti la egalitate cu un dieselar de 102 cp? si are ERY la nr ? Si coupeu stii bine ca nu vede liniute...asa ca :) ...
Auzi...deci dupa cum zici tu tre sa se dea mai intai cu tine ...si dupa cu Mihai ? ...deci recunosti ca ti-ai luato si de la Berta lui ? :D |
ideea e pia ca mai conteaza si soferul asa ca ,intr-o alta ordine de idei ery finnd mai bun sofer ca mine(tre sa recunosc)mi-o da si cu meganul ...deci in cazul asta u do the math!pana una alta catiga si tu cu cineva ....eu macr cu tico si tot am mai avut o victorie doua pe ici pe colo :))(Am fost si eu un pic rautacioasa acum):d
|
Bravo Blonda...am de dat o bere :D
|
am vazut un rs4 negru prin cta.... posesorul se afla printre cititorii forumului acesta?
|
Quote:
|
Quote:
|
Pia...dc aveai bani iti luai de prima oara o masina si nu ce ti-ai luat tu....
Eu in general ma dau cu masini mai puternice ...nu ca tine...care te dai cu tot ce este sub 150 de cp...si ti-o mai si iei...cum ai facut ultima oara cu Balu. :D |
Eu nici nu am vrut sa ma dau cu tine blondo pana nu-ti puneai la punct masina... chiar nu are sens sa zici ca te-am facut... pt ca masina nu era in mintile ei :) Dupa ce o pui la punct ne dam... daca-i pui si chipul chiar nu mai am nici o sansa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning