Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Revista 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro.html)
-   -   Stickere 4tuning (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/18573-stickere-4tuning.html)

AdiNX 14-04-07 13:03

Re: Stickere 4tuning

eu am luat numarul 6 si am gasit sticker inauntru.. dar erau si multe reviste fara folie, unele cu folia desfacuta.. unii oameni simt nevoia sa bage mana, asta ne strica..
mersi 4Tuning pt sticker! :)

laur200445 17-04-07 11:24

ieri am reusit si eu sa gasesc revista..din fericire sigilata si cu stikerul inauntru:D

Xel'Naga 17-04-07 18:34

sa de-a dracii in ea de REVISTA ca eu si GGD o cautam de 1 saptamana la OMV ( Big Berceni si City Mall ) si aia zic ca nu e nici un patru tuning , ca alte numere au avut dar pe asta nu il au ... :twisted: :rolleyes2

MH-79-TUN 17-04-07 20:19

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 846371)
Daca ai fost in ultima zi trebuia sa casti ochii la intrare . mai mult ca sigur gaseai in limita stocului disponibil . asta depinzand de ora la care ai ajuns .

Mai usor cu "cascatu' ochilor".
Hai sa incercam un comportament mai putin vulgar.
Ideea era ca am fost cam dejamagit,dar am gasit revista si acum am o luneta cu ceva galben pe ea:-)
PS.Am ajuns la 9.30 dimineata (01.04.2007).

Gratzian 18-04-07 00:24

am verificat si eu la omv city mall, asa e, nu era, habar nu am de ce, o sa verific maine

Xel'Naga 20-04-07 19:09

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 857482)
am verificat si eu la omv city mall, asa e, nu era, habar nu am de ce, o sa verific maine

Ai vazut GRATIAN ... eu stau cu geama pe ei de 2 saptamani si nimica ...
Mercic macar ca te-ai interesat si este Ok ... :rolleyes2
Deci sper ca o sa iau si eu un exemplar de acolo din 4 Tuning :oops:

BAFTA IN CONTINUARE CU REVISTA ~~!!~~ :idea:

Khalis 21-04-07 16:14

Incercati pe la OMV-uri mai putin umblate..... nu unde se fatzie lumea toata ziua.... ;)

P.S. Sau faceti un drum pana in Ploiesti.... k e un OMV in zona de vest.... au rafturile pline de 4tuning..... ;) :twisted:

spgbuc 21-04-07 18:41

vedeti ca se gaseste revista la chioscurile de ziare de la universitate sunt vre-o 3 care o au :D si mai e si prin piata veteranilor(militari)

Paul_ToNy 22-04-07 22:10

Zilele astea am lipit si eu stickerul pe masina mea,arata super,as vrea sa fie pereke in numerele urmatoare,dar o nelamurire la stikerele astea daca dai usor cu ungia pe scrisu negru se duce. si daca se mai poate sa puna si unu mai mic k dimensiune. Mersi 4Tuning pt Stiker.

Stephano`` 22-04-07 22:39

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 857482)

am avut sansal sa iau singurul exemplar primit la chioscul de ziare din statia r.a.t.b. "charles de gaulle"...:D...noroc ca il platisem dinainte...nu inteleg de ce au adus doar o singura revista....vad ca se vinde super....si inca mai e cautata...:-??
bafta celor care nu au gasit inca
super revista :!: :!: :!:

AdiNX 22-04-07 23:33

Quote:

Originally Posted by Paul_ToNy (Post 865688)
Zilele astea am lipit si eu stickerul pe masina mea,arata super,as vrea sa fie pereke in numerele urmatoare,dar o nelamurire la stikerele astea daca dai usor cu ungia pe scrisu negru se duce. si daca se mai poate sa puna si unu mai mic k dimensiune. Mersi 4Tuning pt Stiker.

la mine nu se duce scrisu :D

Stephano`` 23-04-07 10:41

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 865890)
la mine nu se duce scrisu :D

sunt chiar foarte klumea stickerele. ar fi super daca pe viitor ar aparea unele si de lipit pe interior...ca sa nu le mai fure copiii din fatza blocului...si asa ar tine si mai mult

laur200445 23-04-07 11:27

Quote:

Originally Posted by Stephano`` (Post 866324)
sunt chiar foarte klumea stickerele. ar fi super daca pe viitor ar aparea unele si de lipit pe interior...ca sa nu le mai fure copiii din fatza blocului...si asa ar tine si mai mult

si daca ai folie cum se mai vede stikerul?:D

Stephano`` 23-04-07 11:38

Quote:

Originally Posted by laur200445 (Post 866392)
si daca ai folie cum se mai vede stikerul?:D

iti pui exterior daca ai folie care`i problema?

laur200445 23-04-07 11:41

Quote:

Originally Posted by Stephano`` (Post 866412)
iti pui exterior daca ai folie care`i problema?

pai pe exterior il am...dar ziceam ca astia cu folie nu il pot pune decat pe exterior....sau dau au o nuanta foarte deschisa il pot pune si pe interior...parerea mea e ca da mai bine pe exterior

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning