![]() |
Re: Stickere 4tuning
eu am luat numarul 6 si am gasit sticker inauntru.. dar erau si multe reviste fara folie, unele cu folia desfacuta.. unii oameni simt nevoia sa bage mana, asta ne strica..
mersi 4Tuning pt sticker! :) |
ieri am reusit si eu sa gasesc revista..din fericire sigilata si cu stikerul inauntru:D
|
sa de-a dracii in ea de REVISTA ca eu si GGD o cautam de 1 saptamana la OMV ( Big Berceni si City Mall ) si aia zic ca nu e nici un patru tuning , ca alte numere au avut dar pe asta nu il au ... :twisted: :rolleyes2
|
Quote:
Hai sa incercam un comportament mai putin vulgar. Ideea era ca am fost cam dejamagit,dar am gasit revista si acum am o luneta cu ceva galben pe ea:-) PS.Am ajuns la 9.30 dimineata (01.04.2007). |
am verificat si eu la omv city mall, asa e, nu era, habar nu am de ce, o sa verific maine
|
Quote:
Mercic macar ca te-ai interesat si este Ok ... :rolleyes2 Deci sper ca o sa iau si eu un exemplar de acolo din 4 Tuning :oops: BAFTA IN CONTINUARE CU REVISTA ~~!!~~ :idea: |
Incercati pe la OMV-uri mai putin umblate..... nu unde se fatzie lumea toata ziua.... ;)
P.S. Sau faceti un drum pana in Ploiesti.... k e un OMV in zona de vest.... au rafturile pline de 4tuning..... ;) :twisted: |
vedeti ca se gaseste revista la chioscurile de ziare de la universitate sunt vre-o 3 care o au :D si mai e si prin piata veteranilor(militari)
|
Zilele astea am lipit si eu stickerul pe masina mea,arata super,as vrea sa fie pereke in numerele urmatoare,dar o nelamurire la stikerele astea daca dai usor cu ungia pe scrisu negru se duce. si daca se mai poate sa puna si unu mai mic k dimensiune. Mersi 4Tuning pt Stiker.
|
Quote:
bafta celor care nu au gasit inca super revista :!: :!: :!: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote: