![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
Ce are in plus masina aia?? o prelungire de capota..... mare lucru!
|
Bad boy,spoilerele clean,toba,faruri cu negru la interior,bandouri scoase si astupate santurile,faruri full smoked,si un prag foarte urat dupa parerea mea.
Felicitari pentru masina ,arata intr-un mare fel |
Mike- ne vedem duminica la meet, montai sub ,se indrepta vremea si reusii in curte :D
AMD - Juv-ul e frumos , nimic de zis, are ceva defecte vizibile live, dar nu in poza. Mai amsi eu o bara de facut clean, bandoul de pe usi o sa dispara,toba ramane aceeasi, farurile la fel ( nu-mi place treaba aia cu vopsitul in interior , sincer) . Ce o sa vina la mine vara asta, suspensie completa :) Daca te uiti bine in poza JUV-ul are barile unite de caroserie, ceea ce la mine nu o sa vezi asta niciodata :).Oricum masina arata bine clean si low asa cum e :) |
te tii de treaba nu gluma :lol:
ai facut proba la woofer? |
Quote:
|
Quote:
ce W are? |
Esti pus pe fapte marii felicitari :D
|
eeee vere gicule ai subafar desta mare acum..
|
Volumul incintei e calculat pentru difuzorul de 25" ... iar W habar n-am nu stiu, si decat sa-mi dau cu parerea....Oricum conteaza ca se aude acolo ceva , nu-s chiar bolnav pe muzica:)
|
Gaura de plus gaseai la cablul de capota. Bagai o surubelnita pe langa, largeai un pic si aia e. Cum iti ziceam...frumoasa masina!
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
azi am eliminat aparatori de noroi , curatenie la motor , curatenie generala , aliniat aripa dreapta,curatat filtru de aer...etc.
|
9 Attachment(s)
Cate ceva sa nu se puna prafu` ... :D
|
marfa rau scaunele :shock: daca vrei sa faci si bancheta cu piele pot sa iti dau un tapiter care lucreaza foarte bine si foarte ieftin
|
Quote:
zi=ne de tapiter ca's si eu unteresat :P |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning