![]() |
Re: Propuneri/Challenges
fiecare cum vrea zic eu ...
|
mai bine masina d serie k ii mai real....asa o fie prea diferite ...
|
pai si zici sa facem toti acelasi model ... de exemplu dacia logan wrc :D
|
mie imi convine k stiu fiecare linie d la logan.... :D:D
|
era doar un exemplu .. dar pana la urma nu e o idee rea ... sa vedem c zic si restu ...
|
eu zic sa cautam altceva...logan a tot fost in mai multe concursuri;) ...propun viitorul lamborghini suv;)
|
la cat de ciudat era lamborghini sunt curios cat de departe s-ar duce imaginatia pentru unu si mai ciudat
|
1 Attachment(s)
lamborghini chiar a avut un precedent;)
|
stiu..tocmai deaia ziceam..era ciudata rau masina...si consuma 100 litri la suta de km..:))
|
Quote:
|
Ma bag si eu la un challenge, ce ziceti de un Lamborghini de 30 000- 50 000$?
|
Quote:
parca ai zice ..hai sa desenam un lamborghini de 200 de cai ( FIX ! ) ..sper ca ai inteles aluzia .. |
Danger a vrut sa spuna altceva dar nu a stiut sa se exprime. Cred ca vroia sa spuna/propuna pt urmatorul challenge un automobil care sa aiba ceva din farmecul firmei Lamborghini dar sa fie accesibil pentru o gama mai mare de persoane, prin prisma pretului.
Sincer sa fiu pe mine mar atrage mai mult o masina care sa participe in WRC dar nu sa modificam un model existent. Sa facem un concept fara sa aiba o firma constructoare din cele existente pe piata auto. |
e doar un challenge, man,nu gandi realist din perspectiva firmei ca vor scoate ei pe piata asa ceva (dau dreq faliment kre...), ci a designului, e totusi o provocare destul de mare sa realizezi un "supercar" sa sa incadreze in acel buget, - gandeste-te porsche au trecut prin chestia asta cu 914, 924...
but anyway ...e prea seriosa propunerea mea...so forget about it... |
Deci ce ziceti voi nu inteleg pan la urma mai vreti wrc ....sau vreti lamborghini si mai stiu yo ce ...?YO unu zic s ne alegem un model de la care sa plecam toti dar zic yo k loganu a fost prea forjat in challengiuri ..yo unu propun viitorul evo x ....k masina de wrc stilizata .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning