![]() |
Re: Counter Strike 1.6
ar fi o mică problemă, eu nu am STEAM!
|
Nui nici o problema,nu e neaparat sa jucam cu steam,se poate si non-steam?Daca gresesc cu ceva zicetimi!!!:)
|
Quote:
|
puteti sa ma scoateti dp lista in cazul asta :)
|
Pey tu nu poti juca si dp non-steam?E vreo problema?
|
Nu se pune problema asa daca jucam cu steam sau nu!Important e sa nu vi la mine si sa dai direct prin perete:lol::lol: pt ca nu e corect!Deci pana la urma mai ramami pe lista sau nu Bogdan?
|
nu mai raman..daca trag in tine prin perete inseamna ca am wall? :))
|
+Update
JuST_GiuGiu MillionDollarBaby porsheGTS Andrei tudysvv RDss Marian92 Nu dar daca jucam ,jucam corect pentru ca asta e scopu' jocului !Dupa parerea mea am stailit numele "clanului" [4Tuning] NamE |
Care este adresa?
|
Quote:
|
Ok mane daca va hotarati putem juca la mine oricand ;)
Ps: astept pm :) |
fi dragut si pune tu IP-urile ca sa nu imi insusesc servaru altcuiva;)Si daca e maine dimineata se va discuta la ce ora si cand va avea loc primu' nostru meci asa panarama...dupa o luam serios;)
|
RDS Craiova CS 1.6 Server
(81.18.74.158:27015) RDS Craiova Gun Game (81.18.74.158:28015) RDS Craiova WAR (81.18.74.158:29015) http://cs.rdscraiova.ro/ Adresa :) Va astept :) |
prezent
|
In general serverul este asa :
PUBLIC : pcp.gemenii.ro HNS @ Hide`n`Seek : pcp.gemenii.ro:27016 War ( care momentan nu este deschis ) pcp.gemenii.ro:27015 FORUMUL : http://pcp.gemenii.ro aici va puteti redirectiona si pe forumul de HNS Sa-mi spuneti la ce ora vreti sa-l deschid si cand vreti sa incepem , in timpul jocului va rula HTLV`ul ca sa nu fie probleme la sfarsit de pasibili codati :) p.s: Va juca si fratimiu TAG-ul ramane : [4Tuning] - NU ESTE PROBLEMA DE STEAM , se joaca si cu steam si fara ! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning