![]() |
Re: AR-05-UWW
Quote:
|
Quote:
|
Cum ai reusit sa le decolerezi?....arata chiar bine!
|
6 Attachment(s)
niste poze...
|
2 Attachment(s)
una/alta....
|
Quote:
|
Frumos!!! Asa am si eu absolut tot ce tine de articulatie si directie doar ca sunt in cutii vechi ca sunt luate acu 4 ani 8)
|
Quote:
|
Quote:
Pe unii va apreciez iar pe unii nu. Asta e viata cand ai topic, nu poti fi mereu laudat !! |
Quote:
ai benveu? ce dimensiuni? 1la cat? ca banuiesc ca e de jucarie... (13 ani) daca-i ai si pe aia... bentley? m-ai facut sa rad:)) poate cand o sa pui sigla la cal in frunte... a.. m-am prins... deaia ai u bemveu` pe unii ii apreciezi pe altii nu? (nu unii da si unii nu.... ALTII) tare... n-am vazut pe cine apreziezi.. da.. daca zici u... asta e viata cand ai topic... nu poti fi mereu laudat? fratica? cine te-a pus sa intri pe topicul omului?:-/ ca nu am inteles.... si.. o rugaminte catre un ADMIN... se poate verifica contul domnului Eristoff? ns dc am eu impresia ca e cont `fantoma`... ca numai la misto stie sa raspunda... eventual sa se faca si public rezultatul.. sa stim si noi cine-i expertul in `tiuning` cu care stam de vorba si caruia ii rapim momente pretioase din viata sa de guru in domeniul auto-moto |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
lasa`i frate....ce bmw poate sa aiba?daca are pisicuta...sa sti ca si pe masina aia poti lua un voucher...e mai veche de 10 ani:lol: (sper sa nu se supere posesorii de bmw`uri :???: nu am nimic cu ei on : am schimbat pivotii doar pe partea dreapta....saptamana asta daca am timp rezolv si cealalta parte ,am schimbat si bieletele antiruliu , mai am de schimbat bucsele si planetarele(astea dupa masina cred ca sunt de fabrica,sunt prinse in nituri ) Quote:
|
Cam incomplet deocamdată...
Oricum, un început bun. Ăsta-i ca vorba aia: Prăvălie de ţigan, fără uşă, fără geam. Dai cu piatra şi spargi geamu', ş-ai nenorocit ţiganu'! :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning