![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
mda ..stiu..................pfoai in fiecare zi il vad:D:D:Dnuma turb cand il vad pe ala ca iese din masina :)))
|
1 Attachment(s)
poza asta o fost facuta mai demult.....de atunci nici nu am mai vazut masinuta asta frumoasa....eu zic k merita pus aici....e un URSULET frumos:)
|
e ft fain ursuletul............cam de 2 luni nu l-am mai vazut nici eu.....pacat k nu ne mai onoreaza drumurile cu prezenta ei:(
|
Dap...........in vremurile bune il admiram pe stradutza din centru unde era des parcata...
|
Eu l-am vazut de vreo 2 ori saptamana asta in centru parcata.
|
da arata bine bmw-ul,respect pt.proprietar......numa sub capota cu 1.6 nu prea face nimik....
|
Asta cam asa e dar macar compenseaza prin imagine:)
|
Quote:
Macar sa mai pun si doua turbouri pe el.... un Nos... aaaa... am uitat cumva? motorul sa fie un V8 de preferinta american ... si de vreo 5 litri minim :D:D:D |
3 Attachment(s)
Tot in fata magazinului am prins. Nu-i asa de tare masina . dar nu prea se vede in satu mare. Sau eu nu o vad sa fie :P
|
mai Lotusul ala negru nu l-a vazut nimeni?????
|
Ba da, Lotus Elise negru, foarte frumoasa era!
Altfel, săptămâna trecută am testat in Satu Mare noul Opel GT, motor 2 litri biturbo (turbo+compresor), 260 de cai, caroserie + forma adevarata de GranTurismo, tractiune spate, intr-adevar simti ca traiesti :)) |
elisu` nu l-am vazut ..
daor un smart roadster :) si era fainutz |
Quote:
E masina super faina |
6 Attachment(s)
Misto masina :) Si din fericire o venit si proprietaru si o lasat sa ma uit si in interior , numai din pacate la lucru n-am la mine decat telefonu...
|
6 Attachment(s)
Iar asta in 17 am prins pana ce asteptam prietena.
M-as multumi si io sa am un motor ca din imagine :) Numai din pacate ii cu cutie automata. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning