Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Golf II - Proprietari (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/16671-vw-golf-proprietari.html)

Razvan_Golf2 29-06-08 19:28

Re: VW Golf II - Proprietari, aratati-va masinile

cine are pe 2 2.0 16V sa imi lase si mie un mesaji pls cu nr lui de tel sa intreb unele chesti ms frumos

szrobik 29-06-08 22:29

2 Attachment(s)
cateva poze si cu masina mea:???:

CJ-01-WOB 01-07-08 04:17

faina pielea pe capota de unde ai luat-o?

vali bva 01-07-08 23:39

3 Attachment(s)
si al meu golf abia recarosat (ieri mi-a iesit talonul) 1.8 16 v kr fire & ice, doar la exterior, interiorul a fost schimbat... si inca in lucru, nemutat tot inca dupa masina veche. Poza cu interiorul de pa masina veche si o poza de anul trecut cu masina veche

bogmotorsport 02-07-08 09:54

Quote:

Originally Posted by vali bva (Post 1624245)
si al meu golf abia recarosat (ieri mi-a iesit talonul) 1.8 16 v kr fire & ice, doar la exterior, interiorul a fost schimbat... si inca in lucru, nemutat tot inca dupa masina veche. Poza cu interiorul de pa masina veche si o poza de anul trecut cu masina veche

frumos tare:shock:

Sorin Golf 3 cabrio 07-08-08 18:49

3 Attachment(s)
Hop si io .... :evil:

venom_sb 13-08-08 21:33

4 Attachment(s)
Salut am si eu un golf 2 1,3l pe injectie, lam adus din germania, merge perfect, lam inmatriculat acum de curand, partea proasta e ca numai acum fac scoala de soferi si inca nu o pot conduce! Si mai e o parte un pic mai proasta, am vrut sa iau numere preferentiale VWG de la VW GOLF si inteligenti aia mio dat VWC si nu mai pot face nimic imotriva dar asta este!

szrobik 13-08-08 21:37

Arata bine! Cat o fost taxa de inmatriculare?

venom_sb 14-08-08 01:23

Taxa o fost 2241 ron dar mio trecuto la RAR Non Euro si din 93 iar masina ii din 89 Euro 2 ca are catalizator de golf 3 injectia ii tot de pe 3 si mai are imbunatatiri ca motorul a fost reconditionat dar sincer nu stiu ce is ca factura ii in germana de la BOSH si nu stiu limba germana. O zis aia de la rar ca ii euro 2 kat si la noi nu se recunoaste, iar euro 1 in romania nu exista numai in tabele, in realitate tio calculeaza non euro sau euro 2.Mie asa mio zis un tip care o lucrat pana de curand la rar. Si mai trebuie sa platesti 50 ron la cec 38 la primarie , numerele iara sunt 84 preferentiale sau 45 ce iti dau ei (sau ceva de genul nus chiar sigur de cifre) Asigurarea , cu toate actele ajungi pe la 3000ron.

szrobik 14-08-08 11:28

Nu conteaza ce ai montat pe masina.:( Norma de poluare se ia dupa codul motor. Sa ai noroc de ea!!!:)

venom_sb 14-08-08 13:42

mersi! Apropo de unde ai luat grila aia fara semn ca si eu asi vrea sami iau asa mai pe viitor, dupa ce iau carnetul si eventual un cd player?

Balaurr 17-08-08 07:12

4 Attachment(s)
daca se poate

Daniel_Toa 17-08-08 07:33

Ultima poza este cumva facuta pe Transfagarasan in urma cu 2 saptamani ? am trecut pe acolo si erau cam 50 de golfuri :)
Si sa fiu on-topic vreau sa spun ca ai o masina reusita din toate punctele de vedere, si multa bafta in continuare cu ea .

balann_jointt 17-08-08 08:58

[F bine arata :D mai e un mic mare detaliu care arata naspa stii tu care , da e timp pt toate ! Jantele alea fac toti banii! BV ai schimbat-o mult ... baftaaa si poate ne vedem zilele astea

szrobik 17-08-08 11:18

Quote:

Originally Posted by Balaurr (Post 1700126)
daca se poate

BV! Arata f. f. bine masinutza!!!8)8)8)

Quote:

Originally Posted by venom_sb (Post 1695867)
mersi! Apropo de unde ai luat grila aia fara semn ca si eu asi vrea sami iau asa mai pe viitor, dupa ce iau carnetul si eventual un cd player?

Eu din cj miam luat grila fara semn (demult, apr.2ani), dar intra daca vrei pe vwforum.ro, si vb. cu kevin, el are de toate;););):-)

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning