![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
Quote:
referitor la proiectul tau, nu stiam ca masina vine cu RT, deci e o problema de omologare in romania si atat. daca ai nevoie pot sa te ajut cu ceva furnizori de p-afara :) |
Quote:
|
Quote:
In rest, am mai vazut in cluj 1 z06 c5 si cateva mustanguri f fainutze, si1-2 Viper-e. Astept sa vad un Plymouth Prowler parcat in fatza la mall :) |
1 Attachment(s)
am vazut si eu in dimineata asta, la eroilor un shelby cobra albastru...are numar de...nu stiu ce tara :rolleyes2
de vis masina...statea in spate la o solenza la semafor, nu cred ca il vedea in oglinda soferul solenzei stie careva ceva de masina? later edit: intre timp am gasit si o poza...asta e vinovata |
Quote:
daca intrebi de masin a pe care ai vazut`o tu nu stiu nimic http://www.carrollshelby.com/history.html mult succes tuturor |
Quote:
cobra din romania |
Quote:
|
Quote:
|
o adevarata masina americana
|
Quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/AC_Cobra |
Quote:
|
9 Attachment(s)
O "mica",noua achizitie:twisted:
Cateva date,despre ea:din 06.2006,75.000 Km,349 Cp,Benzinara (consum aproximativ 20 urban si 15 extraurban)6000 cc,euro3,jante 26". |
vand genti originale chrysler pe 15 +gratis 6 cauciucuri 4 195/50/15+2 205/50/15
urgent prioritate au cei cu chrysler 0723341507 florin ,350 euro |
8 Attachment(s)
un mercury si de la mine:-)
|
frumos cougarul asta... e XR-7 sigur :)
ce motor are (bine, nu-mi zice V8, ca asta e sigur)? il inmatriculezi? rar mai gasesti generatia a 4-a sa arate asa bine... cand am onoarea la o tura? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning