![]() |
Re: Shadows Racing Team
Quote:
|
frate ROJ frumos spus!!!!..;)....stiu sentimentu asta despre care vorbesti si te inteleg perfect...;)
|
1 Attachment(s)
:))))))))))))))))))))
|
Cum sa t filmezi cad iei stalpu:)))))wow:)))))))
|
stimati colegi....azi pisica mea pt ca a fost cuminte..si mi`a aratat in aceasta iarna ca ma pot baza pe ea....si`a primit un kit de suspensii sport reglabile...si o bara stabilizatoare.....urmeaza distantiere jante,si cauciucuri pt vara..optez pt niste toyo 235/45/16 fata.....si 265/45/16 spate....bine inteles ca o sa fie niste modificari la aripile spate gen ///M3.....apoi o sa incerc k pana de paste sa ii gasesc niste scaune originale de ///M3...care sper sa ma faca sa ma simt comfortabil la un drum lung in ele...
PS...sa nu credeti ca ursache va ramane asa...urmeaza si la el suspensii...cauciucuri...un fitru sport K&N..si restul le cunoasteti....folie...distantiere spate...etc.....deci...se vede sper prin acest post cata importanta dau acestui fenomen...si cat suflet pun...si mai ales cati bani...glumeam desigur...:P.....ma simt mandru cand vad ca pot face cate ceva pt "titi-uri-le" mele....,, |
ce mai putem spune shoby....nu ne mai uimesti cu nimic...ne-am obisnuit cu u ca tot ce strangi sa bagi masini....rar oameni ca u;)
|
felicitari Shoby:*
|
Cat de jmechere sunt tricourile :shock:
|
Quote:
Felicitari Shoby pentru tot ce faci.Stiu cum e sa iti investesti si ultimul ban in masina. E destul de greu.Stii despre ce vorbesc foarte bine. Succes si numai bine. |
felicitari sobo,tot respectu'!!!
|
helloooo ooo ooo oo o!!!!!!!.....suna a pustiu p aici...
|
Desi sunt la munca sunt prezent topolino:P
|
Si eu tot la munca, deci automat tot prezent.
|
Imi place de voi valcenilor ca va distrati!Ma amuz mereu cand mai citesc cateceva pe aici:lol:
Spor la treaba in continuare,am vazut ca sunteti ceva masini forta!Totusi nu inteleg de ce v-ati despartit de filiala Midnight de la voi!Ma rog,nu`i treaba mea,eram curios doar! Bafta |
salut Kiduleeeeeeeeee....hai la Valceaaaaaaa
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning