![]() |
Re: BMW E39, M-look, style 132 19'' wheels... Timisoara
Quote:
Nu te-ai lasat aaa :))) Sax eu cred ca da bine cu folie galbena doar pe proiectoare ... chiar te rog daca gasesti la adf ia-mi si mie pentru proiectoare si ti-o platesc ! |
luni imi vine si galbena si neagra si rosie... am mai comandat pt cativa din oras
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
================================================== == Frig de mori afara !! Am pus bandourile sus si atat pentru azi . Au iesit destul de OK. |
Din ce in ce mai bine arata masina. Cum ai scos cromul de pe bandouri? Cu smirglu apoi ai dat cu vopsea?
|
Quote:
Crec ca tu zici de e39-le cu Duh si vlad de e39-le low .. ala din china :) sau ma insel :D |
Quote:
Trebuie sa dezlipesti cromul de pe ele , cu un patent sau o surubelnita tragi de banda aia de crom si iese usor . Ramane o bucata vezde inchis pe care o dai cu smirglu si vopsesti ! Quote:
Ala care tot il postam noi la BMW of the day , cel din China e altceva :D e mai special si mai discret ! Imi place mult :D:D Urmeaza si o sedinta foto , am vb deja cu mareo . Sa vedem cu timpul asta ce-o fii . |
Quote:
Abia astept sedinta foto .... oricum cred ca ai cele mai tari jante puse in romania pe un e39 .. cel putin eu nu am vazut e 39 l anoi pe care sa pice jantele asa de bine ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Bine ca am lamurit-o ! Cel din china e bestial . |
2 Attachment(s)
O poza de pe "traseu" si una cu manerul franei de mana refacut !!
Ninge puternic aici , voi fii nevoit sa renunt la roti :sad::sad::sad: |
Sunt foarte frumoase rotile,si dau super pe masina...da saracele cred ca s-au plictisit cat le-ai pus si le-ai dat jos :-P...de tine nici nu mai vorbesc :lol:.
Asta e,vremea asta e foarte schimbatoare,acum tot e acoperit iar de zapada:x |
Iti dai seama ca am de dat jos 40 de prezoane cand schimb jantele :D
Pentru iarna viitoare cumpar un set de jante cu ET mare ca sa nu mai demontez flansele de pe masina !! Nu a nins mult , deocamdata nu le schimb !! |
Quote:
Si eu ma pregateam sa-ti zic sa mi le dai mie ''roatele'' daca le dai jos... dar vad ca le tii... Arata foarte bine cu ele! Nu le schimba, nu le da jos, e prea bine asa!!! :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning