![]() |
Re: Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch
Quote:
Quote:
Quote:
|
na ce sa zic tu sti dar talonu de 45 de la 195 este exact ca si 40 de la 215 daca pricepi ce zic ;)
|
Quote:
la jante mai mult de 195/40,45 nu as pune..... cel mult 205 pe 40 pe spate:D la o janta cu buza si lata, toata frumusetea e in cauciucul cat ma stretch. 8) la tine crek sunt 5-6 cm intre cauciuc si aripi... eu am si pe fata si pe spate aripile umflate... si freaca cauciucu rau in ele :shock: si gandeste-te ca am 195 50 15, 7j si tot se poate merge cu ele :P mai greu cu intratu in garaj..... ca raman suspendat... in tzeava de la usa.. care are 2-3 cm maxim........ si nici jante nu am strambat.... atata timp cat mergi cu atentie.... n-are ce sa se intample:-) |
Quote:
|
8 Attachment(s)
poze de la "intalnire"...cica :lol: !!! desii multi s-au anuntat ca vin ...am fost prezenti doar 3 prezenti !!! data viitoare speram sa fim mai multi !!!
|
PE MINE nu m-ati anuntat :( ...
|
Quote:
|
off@ Mc frumos!
on@ foarte frumos sa vezi 3 calibre..mai ales toate rosii,si foarte nervoase:2gun: keep up the good work:twisted: |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
man ti-am dat pompa. nici banii nu mi i-ai adus, nici pompa... ce facem???:rolleyes2
|
Quote:
|
Sarbatori fericite tuturor si un an mai bun si plin de impliniri alaturi de "jucariile voastre pe 4 roti" !!!:hug:
|
man... cum facem cu pompa aia?? nici pompa inapoi, nici banii nici macar un telefon ceva........
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning