![]() |
hai ma andrei nu-ti mai lauda atata masinuta
cand ne dam??? :twisted: :twisted: :twisted: io mi-am gatat evacuarea :lol: pune pozele cu vinilurile ca is beton |
no deci ne dam sau nu ne dam ? :lol:
|
2 Attachment(s)
evacuarea si semnalizarile negre :lol: :lol: :lol:
|
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
aici sunt :P nu fug de tine :P ne dam ne dam....poate...tonight? dau un tel si vdm..aici sunt vinilurile...mai tre retusate
|
1 Attachment(s)
na mah k ti-am zis ca la remus mai gasesesti evacuare d-asta
|
frumoasa evacuarea 8)
ase vreau sa o fac shi io :twisted: |
Re:
Quote:
|
decalsurile..sorry...le-a poos laju asa numai...dar vor fi trecute cva firme acolo..care exista in realitate pe mashina :)
|
tonight beau
ca si maine seara luni povestim :twisted: :lol: :lol: |
nu-s alea care le vreau eu
exterioro e rotund si interioru e patrat naspaaaa |
sanderi, foarte frumoasa masina 8) sa ai noroc de ea, cat despre vinyluri LAJULEEE fa ceva original ca asta ii \"copiata\" :) ii fain...
|
alooo...piry....iti garantez ca nu e copiata...eu am adus ideea..si iti arat de unde e luata...daca tu imi spui...iti dau 5000 de lei vechi...jur!! :P laju' kiar se pricepe si a scos-o la fix...bravo lui!! :P
|
nu am zis ca sa te ofensez, da ii copiata sau nu-i copiata? :lol: ca ati modificato putin aia deja ii treaba voastra, nu am de unde sa-mi dau seama exact.
|
:twisted: :lol: nu mah..nu e copiata...eu vroiam ceva tipic nippon...si nu vroiam sa semene cu ce mai sunt pe masinile din tara (rx-8-u negru,celica portocalie,mazda mx5,etc) si nu vroiam sa zica lumea ca ui ca ala are la fel...si vroiam ceva cu cerc rosu :P si caractere chinezesti...care ink nu le-am poos ca mai tre subtiate v-urile din desen sa nu fie asa incarcat...ideea mi-a venit de pe decalFX.com...aveau un logo..asemanator...dar a trebuit skimbat...si nu nu m-am ofensat :PP :PP ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning