Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Off-Topic (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/159893-off-topic.html)

vn-08-nen 21-06-10 13:43

Re: Off-Topic

Un camp electromagnetic este generat de un transformator . Se poate ca infasurand transformatorul in aluminiu sau folie de aluminiu sa reduc din acel camp ? El imi influenteaza alte echipamente electronice ... genereaza un fel de unde electromagnetice care se observa pe monitor crt ...
Iar la boxe cum le pot face protejate ( imi scapa termenul acum ) ca sa nu faca tv crt alte culori decat cele reglate ( tot din magnet face ) ?

Astept un raspuns la cele 2 intrebari , am cautat si pe net si unii zic ca tr ar trebui " imbracat " intro cutie din aluminiu iar la dif nimic ... nu am gasit . Eu cred oi fi invatat la liceu ( lic 1 electronica si automatizari ) dar nu imi mai amintesc :( ... pls help :oops:

johnsonxxl 21-06-10 13:55

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3457819)
Un camp electromagnetic este generat de un transformator . Se poate ca infasurand transformatorul in aluminiu sau folie de aluminiu sa reduc din acel camp ? El imi influenteaza alte echipamente electronice ... genereaza un fel de unde electromagnetice care se observa pe monitor crt ...
Iar la boxe cum le pot face protejate ( imi scapa termenul acum ) ca sa nu faca tv crt alte culori decat cele reglate ( tot din magnet face ) ?

Astept un raspuns la cele 2 intrebari , am cautat si pe net si unii zic ca tr ar trebui " imbracat " intro cutie din aluminiu iar la dif nimic ... nu am gasit . Eu cred oi fi invatat la liceu ( lic 1 electronica si automatizari ) dar nu imi mai amintesc :( ... pls help :oops:

eu tot nu am inteles ce vrei sa faci... imbraca in folie de aluminiu tot

Cartmaneu87 21-06-10 14:22

deci asta cu toate improvizatiile lui o sa arda ca un shobolan intro zi :lol::lol:
lasa naibi toate prostiile si cumpara ca tot omu ceva din magazin si nu iti mai face combina muzicala din ventilator sau alte nebunii ! p.s incearca sa duci sursa cat mai departe posibil de monitor boxe etc ;)

Sonny™ 21-06-10 21:57

lasa.ti ma omul sa faca ce vrea....;)

vn-08-nen 21-06-10 21:58

Asta imi e meseria :)
Termenul se numeste ECRANAT
Intrebare pe scurt : Cum pot ecrana un difuzor si cu ce ?

Cu transformatorul am rezolvat-o la o bere :D Adica dupa ce am baut-o am taiat cutia din metal ( aluminu ) si am pus-o de jur imprejurul transformatorului astfel micsorand campul electromagnetic creeat de acesta :D La difuzoare ar trebui sa fie identic ... vad eu ... va tin la curent ;)

Ps : Mi-am dat comanda de mixer ( de dj ) am vrut sa fac unu dar cu toate cele ce imi trebuia ma ajungea 5 -10 mil :D asa dau 2 mil !

Cartmaneu87 23-06-10 19:33

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3459109)
lasa.ti ma omul sa faca ce vrea....;)

bai sonny la tine la profil dc scrie the wanted cars member si nu pejos driver?:lol::lol::lol:

Sonny™ 24-06-10 12:30

Quote:

Originally Posted by Cartmaneu87 (Post 3464593)
bai sonny la tine la profil dc scrie the wanted cars member si nu pejos driver?:lol::lol::lol:

;;) scrie wanted pentru ca asa trebuie sa scrie si nu o sa mai dureze mult chestia cu pe jos;)

ascany 14-08-10 10:47

salut baieti stie cineva sa-mi spuna programul de la rar?

vn-08-nen 20-08-10 10:41

Au unii de pe aici niste poze cu masiniile pe facebook . crima curata :P nu dau nume ...

Yakuza007 20-08-10 11:07

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3597626)
Au unii de pe aici niste poze cu masiniile pe facebook . crima curata :P nu dau nume ...

De ce e crima curata nen???Cum au pe hi5 poze pot sa aiba si acolo;)

vn-08-nen 20-08-10 11:39

Quote:

Originally Posted by Yakuza007 (Post 3597722)
De ce e crima curata nen???Cum au pe hi5 poze pot sa aiba si acolo;)

Eu ma refer la altceva . Sa va explic :) ... Sergiu de exemplu are niste poze in care zici ca e fitzos , ca se sparge in figuri , se da mare s.a.m.d. , asta ar zice cineva cine nu il cunoaste ... dar un prieten cum suntem noi care ne stim intre noi de 1-2 ani stim cum este el si ca sunt facute la misto si atunci e si normal sa bufnesti in ras cand vezi ... Sper sa nu se supere Sergiu pe mine , este baiat bun la fel ca si restul din trupa :)

Sonny™ 20-08-10 11:42

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3597821)
Eu ma refer la altceva . Sa va explic :) ... Sergiu de exemplu are niste poze in care zici ca e fitzos , ca se sparge in figuri , se da mare s.a.m.d. , asta ar zice cineva cine nu il cunoaste ... dar un prieten cum suntem noi care ne stim intre noi de 1-2 ani stim cum este el si ca sunt facute la misto si atunci e si normal sa bufnesti in ras cand vezi ... Sper sa nu se supere Sergiu pe mine , este baiat bun la fel ca si restul din trupa :)

nu trupa...exista doar asa:Sonny, Ravy, Sergiu.....si compania...;)

oricum tare descrierea lu sergiu facut de bunul nostru prieten NEN...:)):)):))

vn-08-nen 20-08-10 11:44

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3597830)

Fugi mai de aici ...

Yakuza007 20-08-10 11:47

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3597830)

Ba Sonny nu fi rautacios...si NEN Sergiu nu e singurul care face de astea;)

Sonny™ 20-08-10 11:49

Quote:

Originally Posted by Yakuza007 (Post 3597842)
Ba Sonny nu fi rautacios...si NEN Sergiu nu e singurul care face de astea;)

si NEN face poze de astea...da el face poze cu casa...cand facem si noi un gratar la tine nen....acu ca te.ai mutat in casa noua?

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning