![]() |
Re: Off-Topic
Un camp electromagnetic este generat de un transformator . Se poate ca infasurand transformatorul in aluminiu sau folie de aluminiu sa reduc din acel camp ? El imi influenteaza alte echipamente electronice ... genereaza un fel de unde electromagnetice care se observa pe monitor crt ...
Iar la boxe cum le pot face protejate ( imi scapa termenul acum ) ca sa nu faca tv crt alte culori decat cele reglate ( tot din magnet face ) ? Astept un raspuns la cele 2 intrebari , am cautat si pe net si unii zic ca tr ar trebui " imbracat " intro cutie din aluminiu iar la dif nimic ... nu am gasit . Eu cred oi fi invatat la liceu ( lic 1 electronica si automatizari ) dar nu imi mai amintesc :( ... pls help :oops: |
Quote:
|
deci asta cu toate improvizatiile lui o sa arda ca un shobolan intro zi :lol::lol:
lasa naibi toate prostiile si cumpara ca tot omu ceva din magazin si nu iti mai face combina muzicala din ventilator sau alte nebunii ! p.s incearca sa duci sursa cat mai departe posibil de monitor boxe etc ;) |
lasa.ti ma omul sa faca ce vrea....;)
|
Asta imi e meseria :)
Termenul se numeste ECRANAT Intrebare pe scurt : Cum pot ecrana un difuzor si cu ce ? Cu transformatorul am rezolvat-o la o bere :D Adica dupa ce am baut-o am taiat cutia din metal ( aluminu ) si am pus-o de jur imprejurul transformatorului astfel micsorand campul electromagnetic creeat de acesta :D La difuzoare ar trebui sa fie identic ... vad eu ... va tin la curent ;) Ps : Mi-am dat comanda de mixer ( de dj ) am vrut sa fac unu dar cu toate cele ce imi trebuia ma ajungea 5 -10 mil :D asa dau 2 mil ! |
Quote:
|
Quote:
|
salut baieti stie cineva sa-mi spuna programul de la rar?
|
Au unii de pe aici niste poze cu masiniile pe facebook . crima curata :P nu dau nume ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum tare descrierea lu sergiu facut de bunul nostru prieten NEN...:)):)):)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning