![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Macheta e superba,insa culoarea nu atrage,prefer m3 alb cu acoperis negru:D
|
Foarte tare M3-ul. Felicitari.
|
UUUuuuu DUREROS de frumos acest BMW M3 Kyosho.
Interiorul este foarte detaliat, pana si insertia aceea de carbon este la locul ei, realizata realistic. O macheta impecabila, de o calitate net superioara multor machete, care si-a meritat fiecare cent dat. Felicitari, o achizitie cat se poate de inteleapta. |
Foarte frumos M3 E92, se vede ca Kyo face treaba buna, interiorul e super, doar motorul merita ceva mai multe detalii, dar e frumos si asa (scuze, poate nu-mi dau seama bine din poze, poate gresesc)
|
Frumos M-ul. As vrea si eu dar..., mai intai prioritatile.
Plafonul asa este si la modelul real din carbon, pentru a reduce greutatea. Cred ca "o pata de culoare" la motor era binevenita, un furtun ceva, orice... Oricum o macheta care nu trebuie sa lipseasca unui colectionar de BMW. |
Multumesc de aprecieri. Ma bucur ca v-a placut macheta.
Eu am ales-o pe albastru pentru ca mi s-a parut o culoare foarte reusita pentru modelul asta de masina. Motorul nu e foarte detaliat si e probabil partea slaba a machetei, dar as spune ca nici cel de m3 nu prezinta multe elemente separate, in realitate. Plafonul stiu ca e de carbon. Am avut ocazia sa studiez in detaliu masina reala :D In concluzie ... in viitorul nu foarte indepartat (sper) o sa urmeze si m6 si x6m albastre. |
Motorul reprodus la scara trebuia sa prezinte mai multe piese realizate individual, furtune separate de masa motorului. Nici vorba de altceva pentru ca nici la masina reala nu apar alte detalii. Oricum macheta arata foarte bine in afara compartimentului motor.
|
Esti pe drumul cel bun... ;); ultimele modele prezentate sunt superbe! Felicitari! Ca "posesor" de M3 (E92) Kyosho, il recomand oricui vrea o macheta foarte buna - raport pret/calitate; il am in varianta "silver stone II", insa daca nu as avea alte prioritati cu siguranta ca l-as lua si pe nuanta asta de albastru - se potriveste de minune cu masina.
PS. Cred ca atat Autoart cat si Kyosho sunt aproximativ la acelasi nivel - ambele produc machete foarte reusite sau mai putin reusite, unele chiar cu defecte... |
12 Attachment(s)
Eu cred ca o sa mai achizitionez inca doua variante de seria 3. Cabrio si break ... ca imi place mult de tot masina.
Dodge Viper SRT10 - AutoArt Versiunea cabrio, editia mai veche de la precedentul dodge viper. In mare sunt la fel masinile, dar difera unpic garda la sol (cea neagra fiind mai inalta), jantele si dimensiunile oglinzilor. Cea neagra e o editie mai veche de autoart si are cateva elemente in plus, fiind si unpic mai detaliata. |
Frumos frumos :D 2 vipere superbe :X Modelul negru il am si eu :D.. diferenta de scara si calitate :))) .Frumoase modele.
|
Merci. Nu prea ma omoram cu vipere, dar acum m-am decis sa iau si variante seald racing ... :)
|
Arata foarte bine Viper-ele tale, imi place cum arata compartimentul portbagaj, si bine-nteles motorul.
|
Frumoasa macheta, bine realizata! Si uite asa te-ai dat pe Vipere ! Am un sentiment ca in viitorul apropiat o sa colectionezi si catevea Porsche.
P.S spor la machetute :> |
Quote:
Quote:
|
felicitari. foarte frumoasa colectie . de vis pot spune :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning