![]() |
lol imediat.. fa u lucrul asta.. si pe tabla aia mare .. care o tii de gat sa scrii mare si ingrosat NSL ..(banuiesc ca stii si semnificatia ..) .. :lol: :lol: :lol:
|
iar incep certurile
|
iar t bagi k chilotzi`n cur... nu ma refeream la tine stfu ( semnificatzia e in engleza btw )
|
nu te refereai la mine..ok.. imi pare rau atunci .. multumit?
|
nush d ce te ataci .. era vb de cele care stau in spate p motoare .. nu era vb de tine oip nu te`am vazut p nici un motor sicner ...
|
ciudat ... alfel de discutii nu poti sa porti ...decat in contradictoriu ? nu ai sa ajungi departe pe forum .. daca ai sa continui asha :( (parerea mea fara nici un fel d rautate)
|
miki ... sa fiu si eu rau .. la 17 ani ..ce shtie ea despre :pelvic_th viatza ... nu shtie pre multe .. nu shtie destule :evil_laug.. stie ea ceva da ... la fel k multzi d`aci isi da cu parerea :blahblah: .. e un forum ..e liber ... e o tzara libera ... so :chillpill
|
psycho
Quote:
|
vb lu aia d la parazitzii .. vreau sa vad acum doar partea frumoasa .. mainile in aer care inka fumeaza :)
|
ce \"hippie\" e omu' :lol: bv frate
|
Are cineva vreo jumatate de cutie dinaia mica de fibra?ca imi prebuie sa termin priza de aer pt Andy(SLC) va rog...
|
ha ??? ... ce e aia ???? nu cred k face cineva asa ceva .. vb cu andrei el shtie mai bine
|
bai priza e facuta de mine...dar mai am nevoie de putzina fibra ca sa fac finisajele shi toate cele...intzelegi?
|
La filme ... constanzta ... filme sunt o parte din filmele facute de mine si de altziii .. urmeaza mai multe ... in curand :) ...
|
am vazut un sobolan ca al lui andrei pe o dacie.pe cuv meu
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning