Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/155904-masina-mea-opel-vectra-white-ghost.html)

minimal.madness 19-05-12 23:53

Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost

Asta o sa fac si eu cu primii bani care imi cad in mana dupa ce imi scot nebunia din garaj :shock:

gbry_el_05-RSG 25-05-12 21:48

a ajuns angel eyes-ul ccfl, maine duc proiectoarele la facut si incepem pregatirea de summer fest.

Bobbo AFA 26-05-12 20:23

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 5030666)
lumea asa zice. pot eu sa fiu impotriva lunii?? lasand gluma chiar avem niste strazi de tot ***-ul. sper sa fac rost de proiectoare de sfi....am eu o goanga cu proiectoare galbene.....

dupa ce ca sunt de tot cacatu' mai sunt si pline de caini :x :x :x :x

gbry_el_05-RSG 31-05-12 18:29

am gasit masina lovita....spoiler rupt,traversa de sub faruri praf, traversa spoiler praf etc.... prinde orbu scoatei ochii....

cata™ 31-05-12 18:30

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 5047314)
am gasit masina lovita....spoiler rupt,traversa de sub faruri praf, traversa spoiler praf etc.... prinde orbu scoatei ochii....

ce taran:|

minimal.madness 31-05-12 18:31

Urat ... :shock:

O poza ?

gbry_el_05-RSG 02-06-12 22:35

si pt ca nu era de ajuns.....mi-au aruncat si cu acid sau lichid de frana pe capota...... n-ai cu cine!!! invidia.....

electric_style 02-06-12 23:51

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 5050276)
si pt ca nu era de ajuns.....mi-au aruncat si cu acid sau lichid de frana pe capota...... n-ai cu cine!!! invidia.....

:shock: ce uoameniiiiiiiiiiiii !!!!

Bobbo AFA 03-06-12 12:13

cand s-a intamplat asta? te-am vazut ieri dimineata pe la gara dar nu am observat botu' masinii....

VaLeX 03-06-12 15:19

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 5050276)

Fa capota ruginita si rupele mainile , daca ii afli ...stai si tu geana pe masina sau monteaza o camera ...

gbry_el_05-RSG 03-06-12 22:55

capota nu am cum sa o fac ruginita din cauza bb lookului care e de fibra...cu ruptu maini e mai complicat. s-i le rup ei singuri. mi-a ajuns alta buza la spoiler. de safrane si de laguna. maine sper sa am timp si de ea.

iviTe 03-06-12 22:56

Astia ti`s oamenii din ziua de azi! :cry:

MihaiS 07-06-12 16:07

dk imprumuta masina la toti uamenii... masina si femeia nu se dau.....

gbry_el_05-RSG 09-06-12 21:42

e a mea....fac ce vreau eu cu ea punct! am montat azi proiectoarele in spoiler. maine sa refac partea fata si sa ii montez spoilerul. ma gate gandul sa ii maresc priza de aer din spoiler. sa vedem....mai am un spoiler. il sacrific pe ala. poze maine...

astra sedan 10-06-12 20:09

masina a iesit super ......pacat de incident ,nu ai ce sa faci cu invidia si taranismul.daca vrei sa faci o poza cu buza de renault montata.spor la treaba;)

All times are GMT +2. The time now is 23:41.

- Copyright 2026 4Tuning