![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost
Asta o sa fac si eu cu primii bani care imi cad in mana dupa ce imi scot nebunia din garaj :shock:
|
a ajuns angel eyes-ul ccfl, maine duc proiectoarele la facut si incepem pregatirea de summer fest.
|
Quote:
dupa ce ca sunt de tot cacatu' mai sunt si pline de caini :x :x :x :x |
am gasit masina lovita....spoiler rupt,traversa de sub faruri praf, traversa spoiler praf etc.... prinde orbu scoatei ochii....
|
Quote:
|
Urat ... :shock:
O poza ? |
si pt ca nu era de ajuns.....mi-au aruncat si cu acid sau lichid de frana pe capota...... n-ai cu cine!!! invidia.....
|
Quote:
|
cand s-a intamplat asta? te-am vazut ieri dimineata pe la gara dar nu am observat botu' masinii....
|
Quote:
|
capota nu am cum sa o fac ruginita din cauza bb lookului care e de fibra...cu ruptu maini e mai complicat. s-i le rup ei singuri. mi-a ajuns alta buza la spoiler. de safrane si de laguna. maine sper sa am timp si de ea.
|
Astia ti`s oamenii din ziua de azi! :cry:
|
dk imprumuta masina la toti uamenii... masina si femeia nu se dau.....
|
e a mea....fac ce vreau eu cu ea punct! am montat azi proiectoarele in spoiler. maine sa refac partea fata si sa ii montez spoilerul. ma gate gandul sa ii maresc priza de aer din spoiler. sa vedem....mai am un spoiler. il sacrific pe ala. poze maine...
|
masina a iesit super ......pacat de incident ,nu ai ce sa faci cu invidia si taranismul.daca vrei sa faci o poza cu buza de renault montata.spor la treaba;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning