![]() |
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!
lasatzi vrajeala si puneti clipu`
:) |
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
mama ce ma enervez ca nu pot sa stau sa vad si eu videoclipul si mai tare e ca nu il gasesc ripuit de pe TV.Hai cu clipul pe forum cat mai repede
|
BabyBlue: Aresh scrie cumva in acest topic "Puneti poze cu dacii" ??? Nu cred asa ca nu mai posta de dragul de a posta... Fa un topic la masina mea sau masini tari si acolo pui ce poze vrei !!!! Aici ori esti on topic ori nu esti deloc simplu
|
Quote:
moderator 2 : Iti este greu sa citesti cu o pag. in urma explicatia mea nu ?...te ai multumit sa citesti titlul si sa scrii si tu ceva rpd. asa e? VA ROG CITITI TOT SI DUPA DATI VA CU PAREREA ! |
Quote:
am inteles aluzia...;) |
Quote:
Prietene BabyBlue tin sa te anuntz ca la pagina 6 sunt postate poze de un respectiv individ FLOW care este in sine shi moderator iar acelui individ nu i-a taiat nimeni postul ptr ca erau postate poze cu mashini(alte dacii tunate),intzelegi...prietene?De ce trebuia sa te gasesti tu sa tai postul lui aresH cand la pagina 6 nu i-ai taiat acelui FLOW postul...sau aici intervine ciuda ca a mai postat poze cu dacie modificata?...intzelegi care este mica mea nelamurire.Sper sa nu fi jignit pe nimeni doar cer lamuriri. P.S. :Eu nu cred ca a fost off-topic deoarece TAU a cerut poze cu alte dacii modificate...asa ca nu mai taia tu posturi doar de a fi taiate intzelegi prietene?BAFTA!!!!!!! P.S.2: Daca tai postul meu se vede ca este vorba de ciuda!!!!!!! |
bai stati si voi, potolitiva ca iar inchide asta topicul! gata......
|
Frateee zici k e Ford Mustang GT.Felicitari ma TaU:)
|
Quote:
|
n a reusit nimeni sa faca rost de clip ?
ca pe dc ++ l am vazut da nu prea e loc sa l iau exista posibilitatea sa l urce cineva aici ? |
Quote:
|
|
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
sa-ti dea dumnezeu sanatate ca l-ai pus.
|
Si eu sunt curios desi cred ca stiu raspunsul ....
Nu cred ca sunt de acord d-alde Gratzian sa punem clipul aici ca nu stiu daca e legal . Dar daca reuseste cineva sa puna doar secventa cu masina sunt sigur ca e OK ;) SAL ALL |
tare masina,tau-le!!! felicitari!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning