![]() |
Re: B 61 R S V
2 30 ore > si am mers nebuneste ...la limita ...pana sus la balea inca o ora >
|
pai acum punele pe toate sa vada lumea ce a fost in timpul furtunii>>>>:)
|
5 Attachment(s)
amuzati-va putin :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
drum de munte >>>:rolleyes2
serie de tuneluri pana in baraj |
pai ce sa-ti zic, sa o stapanesti sanatos, sa ai grija de ea si speram sa o faci cat mai inedita...... respect!!!
|
ms ;) frate
|
sil astea sunt toate sa stiu daca mi le mai dai pe mes
|
nu sunt toate ...pozele cu noi nu le-am pus aicea ....
> azi dupa 1 revin in buc ;) |
ghinion ..a intrat azi un mos in mine cu un vectra a ....:((
mia sifonat rau aripa stanga fata ...ma prins intre un logan si el ...si putin zgariata pe partea dreapta in spate ..am atins si loganu parcat ....aiurea .. nu iam luat rca ..si nici bani nu iam cerut ca eram de vina 50 % ...la sectie nu vroiam sa merg ...pana la urma am fost ...si am dat declaratie ca am gasit o asa in parcare ....:( |
sil ne pare rau :( sper sa o faci cat mai rpd si sa iasa ok. eu acu o sapt am scos-o din service si nu avea decat 1200 km cand m-a smecherit un taximetrist :-(. am bagat-o in service si a iesit zuper :) !!! super multumit de baieti de acolo :D!!! dak te intereseaza cauta-ma!!!
|
am si eu pe cineva in service la dacia pe care cunosc ...in fine
maine incerc sa merg la banca ...desi este sambata ...sa vad cum fac in leg cu casco ....platesc eu inainte si pe urma mi se inapoiaza ...sau fara bani ... |
trebuia sa`l bati !
si sa ii ceri si banii daca a fost accidentu din vina lui ! ce ***`i |
asa te-am invatat eu mai sa procedezi la un accident?........... sa ii iei asigurarea ca la masina aia sigur nu avea casco, si vinovatul el era pentru ca tu mergeai pe banda ta in paralel cu el iar el ca bou cand a incercat sa evite gropile nu sa mai uitat in dreapta ca are masina si a a tras de volan si uite asa a facut poc
|
3 Attachment(s)
fratemiu ...hai ca am rezolvat-o noi ....:)
nu e cine stie ce ..dar asa arata .. |
Doamne ce nebun e asta cu loganu' :)) esti criminal frate.. m-am uitat la toate filmele :) :D... marfa rau.. bv tie pt. cea ce faci.. Bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning