Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Spl Team (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15440-spl-team.html)

margineanu ovidiu 10-12-06 20:56

Re: Spl Team

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 655707)
daca totul este bine maine am dimensiunile calculate pe latime adancime si litrajul corespunzator...si poimaine am incinta din mdf fara design fara nimic extra doar sa sune ;) ....am tamplarul meu care imi face totul ok ..oricum mersi de ajutoare:):):) dar musai sa ma descurc ca eu nu am timp sa imi fac cutii ca stii ce haos este in toata ziua la mine mai ales acu cu sarbatorile vai vai :) acuma auzind acest mic monstru care are 3000 rms si cu acumulatorul de 75a care de cand il am nu s-a incarcat una sanatoasa:) si cu lada aceasta incorecta pentru el da asta de rupe golfu negru si cand ma gandesc la golfu rosu care vine cu cel de 15 si doua pasive 2 acumulatoare vai vai vai :)

asa mai vii de acasa ca dupa ionut .....no coment,hai baga mare ca vreau sa-l aud intr-o cutie buna ca in aia in care e acuma numa rupe capu nu prea canta:)

SoundIdentity 11-12-06 06:15

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 655766)
asa mai vii de acasa ca dupa ionut .....no coment,hai baga mare ca vreau sa-l aud intr-o cutie buna ca in aia in care e acuma numa rupe capu nu prea canta:)

io am difuri de ''forta''in magazin dar tot acelea mici le chinuiam...acuma ca l-am pus pe asta imi place ca e coios de numa rupe tot si masina si creieri mei dar si rabdarea unora la semafor:):):):):)baa se uita astia la mine la semafor zicea sambata unu ca statea cu 2 masini inaintea mea si nu stia cine drak e cu muzica tare ca ii trepida tabla pe masina lui si simtea basu meu sub cur la el :):):) ...il facem ni si sa cante...momentttt!!

margineanu ovidiu 11-12-06 19:23

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 656192)
io am difuri de ''forta''in magazin dar tot acelea mici le chinuiam...acuma ca l-am pus pe asta imi place ca e coios de numa rupe tot si masina si creieri mei dar si rabdarea unora la semafor:):):):):)baa se uita astia la mine la semafor zicea sambata unu ca statea cu 2 masini inaintea mea si nu stia cine drak e cu muzica tare ca ii trepida tabla pe masina lui si simtea basu meu sub cur la el :):):) ...il facem ni si sa cante...momentttt!!

si atunci o sa vezi ce bine e sa poti asculta muzica la volumul la care asculti acum bum bum:),e ceva divin trust me!!!

civic_ex 14-12-06 01:46

acuma ti-am observat avatarul ovi! dragut

margineanu ovidiu 14-12-06 20:32

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 659970)
acuma ti-am observat avatarul ovi! dragut

multumesc,si tie si lui horicutz pt aceasta minunata miniatura:)

HoricutzWSR 15-12-06 15:26

:D :D :D ...np boss...oricand...

oricum...se stie cui ii era destinata :D ex-6623 daca n`a vrut`o...a luat`o clona :D

joe_infect 16-12-06 18:36

3 Attachment(s)
poze in constructie pt JL 12w7 in seat...8)

margineanu ovidiu 16-12-06 19:05

doamne,oare cand o sa scrie acolo poze in lucru despre cutie 13w7 in zafira:),daca tot faci ozn-uri,ca si mie mi-ar place ceva de genu....

Ciky 16-12-06 19:16

pai asta depinde de tine,ovi man.;)

margineanu ovidiu 16-12-06 19:31

Quote:

Originally Posted by Ciky (Post 663637)
pai asta depinde de tine,ovi man.;)

cred ca aici te inseli putin,eu de mult vreau dar planurile inca nu sunt gata acum schimb HU apoi vine ampliful mic apoi usile(fete,difuzoare,antifonare la fel portbagaj) si doar la sfarsit cutia in portbagaj
deci poate nu termin pe aprilie,dar cine stie poate ma invart bine si reusesc:)

Mihaitza_tdi 16-12-06 20:01

bafta la noul proiect!;)

margineanu ovidiu 16-12-06 20:04

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 663698)
bafta la noul proiect!;)

mersi ,mersi vrem sa iasa ceva super deci va dura dar e promitator:)

civic_ex 17-12-06 00:16

Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 663577)
poze in constructie pt JL 12w7 in seat...8)

my precious.... my precious box.... :)

GYM 17-12-06 23:12

Eu nu inteleg cum vine cutia aia....ma lamuresti joe ? :-/

margineanu ovidiu 17-12-06 23:28

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 665114)
Eu nu inteleg cum vine cutia aia....ma lamuresti joe ? :-/

poza doi reprezinta pozitia in care sta in masina:)

All times are GMT +2. The time now is 18:15.

- Copyright 2026 4Tuning