![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pai te asteptam la expozitii... A fost necesar sa se consume 28 de pagini ca sa dai portbagajul ala jos! Acum vrei sa participi cu ea 4td? Am facut un mic calcul cu modificarile pe care urmeaza sa le faci, masurate in pagini(nr. de pagini): 1.sa dai capacele jos....18 pagini de topic 2.pana vopsesti sau aplici autocolant pe stalpi....5 pagini 3.sa mai tragi cateva poze....7 pagini 4.sa iti pui portbagajul la loc....4 pagini 5.sa il dai jos...7 pagini 6.sa te gandesti ca totusi arata mai bine cu portbagajul pus...7 pagini 7. sa pui portbagajul...si sa-i mai tragi o ceara...3 pagini 8.ii pui folie...4 pagini 9. ii pui suspensia sport....17 pagini 10.ii dai portbagajul jos 4 pagini Total: 76 de pagini...si masina o sa arate exact ca in VT-ul facut de tine mai sus, numai ca nu o sa aiba capace. |
Quote:
cam mult cred stalpii pot fi facuti cand vor muschii mei dar tu dupa tine ai face pe vremea asta ? sincer nu stiu la ce te referi cu , calculul asta . |
cristi sa o luam si pe partea asta ai 30 de pagini de topic in care ai facut la masina mai nimic...cu participatul la 4t day's colegu' o spusese la misto..
on: daca vrei sa faci stopurile cum le are dacia aia fa-ti un vt sa vezi cum o da pe rosu(masina fiind rosie) ;) si pe negru si pe rosu.. si inca ceva de efect si ieftin..fa barile in culoarea masinii..o schimba radical ;) |
Quote:
|
Quote:
|
cand am vazut mare scrie "UNDERCONSTRUCTION", m-am gandit ca cine stie ce proiect mai gasii
cand colo, de la inceputul topicului pana la ultima pagina, aceiasi dacie, aceleasi capace, aceiasi grila, aceiasi capota, acelasi portbagaj... aceiasi masina iesita pe poarta fabricii la sfarsitul anului 2004 sfaturi: da capacele jos si vopseste marginea jantei in alb, se va schimba cu mult aspectul dezlipeste scrisurile de pe portbagaj, alea cu berlina si nu mai stiu ce... da bandourile jos de pe usi, lipiciul se ia prin frecare cu diluant sau benzina pune-i o folie pe geamuri (asta se poate face si pe frig... eu am pus folie si parasolat pe a mea la -5 grade... imi ingheta apa sub folie pana sa o intind) bafta !;) |
Quote:
baiatu' eu consider c ce ti.au zis baietii nu au fost "mistouri" cum zici tu, ci mai degraba niste sfaturi, dar ramane la alegerea ta ce vreai sa faci si ce nu vrei sa faci....si pana sa vorbesti urat cu RRedman ai vazut ce masini are? parerea mea ca ai ce invata de la el;) |
Quote:
Am revazut unele topicuri care merita retinute, ale unor useri ca: Popasan, Bolidu', Muttley, b08ygs(pana sa-l apuce lenea* :) ), TMKRF, Cosmin KYS, Sirius si multi altii. Domnule Cristi_dacia, iti recomand sa le studiezi putin si sa tragi(in masura puterilor) propriile concluzii. |
Quote:
|
Quote:
P.S incearca sa scrii corect:shock: |
Quote:
ca eu unu nu cred ca ai.poate taicatu in fine hai sa terminam cu cearta asta ca nu ajungem la nimik |
11 Attachment(s)
poze cu ce am mai facut astazi la masina si cu fratiorul subwooferului de este in masina in momentul de fata dar va urma si acesta montat.scuzati dezordinea din masina dar atunci montam boxele pe fata
|
1 Attachment(s)
1.Nu prea inteleg ce vrea sa fie chestia din antepenultima poza.Dvd, amplificator ...
2.Din poze vad ca ai prins boxee in tapiterie , ceea ce este o prostie pe care o vei afle peste cateva luni sau un an-un an jumate sau cand vei da volumul la maxim.Dc? pt ca poxa trebuia sa fie prinsa de usa iar in timp ce era prinsa trebuia sa ai mare grija sa nu strangi intrun punct mai mult si in altul mai putin deoarece akolo unde strangi mai mult boxa nu va mai fi perfect dreapta la suprafata ia asta inseamna ca membrana va fi putin deformata iar peste mult timp aceasta se va rupe. Dupa ce prindeai boxa de usa faceai o gaura in usa atat de mare incat sa se vada membrana si pe tapiterie prindeai un capac de boxe , din ala cu plasa.Scz pt poza dar s-a facut noapte pana am terminat de spalat si curatat masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning