Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe white (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154174-e30-coupe-white.html)

morpheusmaster 24-08-10 18:05

Re: E30 - Coupe white

Hoooooooooooooo cu tata! Ii facu'i (VLX&MOrph) un sticker cu "So Good" si deja ati inceput sa va balonati?

Dal ma jos pe ala cu "drift get's u layd" ca sa nu mai comenteze nimeni :)) vad ca limita e 1. Depasesti 1 sare lumea cu gura.

P.S. Acest post contine 80% serious shit & 20% crap. Luati partea importanta.

...sau era invers?

Ali_ump 25-08-10 23:14

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3607215)
Hoooooooooooooo cu tata! Ii facu'i (VLX&MOrph) un sticker cu "So Good" si deja ati inceput sa va balonati?

Dal ma jos pe ala cu "drift get's u layd" ca sa nu mai comenteze nimeni :)) vad ca limita e 1. Depasesti 1 sare lumea cu gura.

P.S. Acest post contine 80% serious shit & 20% crap. Luati partea importanta.

...sau era invers?

Hold you're horses:) si-au spus si oamenii parerea!
Ma mai gandesc cu stikerele ..drift get's u laid va zbura...l-am pus ca il aveam facut...poate o sa continui pe luneta cu cateva simple si de efect, ceva legat de drift si altele:) si cam atat, nu prea multe nici peste tot pe masina ca nu da bine!

In alt ordine de idei dupa 3 zile de batai de cap in care reparam una pica alta in sfarsit masina merge TZIPLA:twisted:
Am inlocuit sabotii spate ( franarea este palpabil mai buna cu mult fata de inainte), schimbat ulei cutie+ semering cardan ca sa nu mai arunce uleiu afara (am pus un Castrol) si acum schimba ca si cum ar fi noua fara nici o dificultate in orice viteza, inlocuit 2 tampoane cutie ca sa stea locului , schimbat ulei in servo , refacut pompa servo care inca mi-a mai facut probleme azi (avea o bataie urata care m-a speriat rau de tot crezand ca motoru bate ) si inlocuit vasco-cuplaj care a cedat dupa ce am facut operatiunile de mai sus (dupa ce am terminat tot ...era tot ok s-a blocat ala :evil: aveam niste nervi:lol: ).
Mai raman de schimbat placutze fatza cu senzori sa dispara si ultimu bec aprins din bord si pot sa zic ca for now masina e OK din punct de vedere tehnic! Totul merge asa cum mi-am dorit si dupa multe luni de tras am reusit sa o aduc la adevar!
De acum ce se va investi va fi mai vizibil sa zic asa ...adica va cobora in primu rand, barele vor intra la refacut...vooi folia geamurile fatza cu o folie nu foarte inchisa (cred:) ) ...lot's of plans ...vedem ce realizam in urmatoarea perioada!
Si asa am scris prea mult asa ca inchei ! Ne vedem in trafic:D

morpheusmaster 26-08-10 01:35

Ma bucur pentru tine! Asta e cel mai imp, sa mearga bine! Restul e Cancan...

P.S. Targu Secuiesc? Anyone?

valyh 26-08-10 08:21

3 Attachment(s)
ieri mi-a spus ursache ca are rau de inaltime :lol:

Ali_ump 26-08-10 08:32

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3610784)
ieri mi-a spus ursache ca are rau de inaltime :lol:

Asta cred ca spune la toata lumea!:lol::lol:

valyh 26-08-10 08:46

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3610798)
Asta cred ca spune la toata lumea!:lol::lol:

lasa ca o sa vina si vremea lui...sa se taraie cu burta de asfalt :twisted: incet incet se rezolva toate...bine ca ai reusit sa pui la punct partea tehnica...

Ali_ump 27-08-10 10:37

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3610822)
lasa ca o sa vina si vremea lui...sa se taraie cu burta de asfalt :twisted: incet incet se rezolva toate...bine ca ai reusit sa pui la punct partea tehnica...

Astept , macar un set de arcuri sa coboare:) inre timp am gasit ceva foarte interesant dar voi spune la momentul potrvit ce si cum! Astepta sa vad ce iese:D:twisted:

SiloS@1300 27-08-10 13:00

Cat te-a costat semeringul ?

Eu am gasit in Buzau cu 80 RON.

Ali_ump 27-08-10 13:31

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300 (Post 3613851)
Cat te-a costat semeringul ?

Eu am gasit in Buzau cu 80 RON.

Putin ca le-am luat fara adaosuri si etc... 30 ron:D Febi bilstein marca parca era!

Ali_ump 31-08-10 09:23

5 Attachment(s)
Ieri am hotarat sa bag barele la un proces de infrumusetare:) asa ca am dat masina pe mana colegului meu Joker , bara fatza a venit jos si a intrat la refacut impreuna cu bara spate!
Am cateva poze ...si voi reveni cu detalii si poze pe parcurs~

ObeLix 01-09-10 06:34

un set de arcuri sa fie mai low nu iar strica ... spune-i prietenului tau sa dea niste gauri inainte de a prinde fibra ca altfel nu o sa tina .. si o sa crape de la vibratii .

Ali_ump 01-09-10 08:28

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 3625278)
un set de arcuri sa fie mai low nu iar strica ... spune-i prietenului tau sa dea niste gauri inainte de a prinde fibra ca altfel nu o sa tina .. si o sa crape de la vibratii .

Da sunt date gauri si apoi lucrat la el!;) Vin ele si arcurie :D

RoByNeT 01-09-10 08:58

vezi ca are jakal 4 arcuri frumoase dalea rosii 60/60 ieftin :lol:

Ali_ump 01-09-10 09:27

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3625456)
vezi ca are jakal 4 arcuri frumoase dalea rosii 60/60 ieftin :lol:

Am vazut ...in fiecare zi sunt pe bazar numa ca nu sunt banuti de toate odata!
Acum ma concentrez pe altceva care merita toata atentia si nu e vorba de bare ci de un set de BBS RS pe 15 pe ursan!

valyh 01-09-10 12:47

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3625512)
Acum ma concentrez pe altceva care merita toata atentia si nu e vorba de bare ci de un set de BBS RS pe 15 pe ursan!

hai mai repede cu ele k nu-s de pierdut!:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 09:07.

- Copyright 2026 4Tuning