![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Deci
1.Nota 100 pentru posesor ca altfel nu se poate nu?:!: 2.Nota 20 pentru poze :hug: 3.Nota 10 pentru macheta :D Foarte tare Fordul imi place foarte mult |
oare cum se uita ala din Samuray la tine:lol: cand te vedea ca faci poze la o masinuta:lol::lol::lol::eyebrow:
pozele au iesit extraorinar de bine.felicitari pentru locatie si pentru macheta, care arata foarte foarte bine.si pozele intr-o atmosfera de toamna superba.:D |
Arata foarte bine macheta,dar pozele au facut ca macheta sa creasca si mai mult in ochii mei.Inca o data mi-ai incantat privirea.Multumesc.Succes in continuare:D
|
Nota 100 pentru poze :D! O macheta foarte frumoasa intr'o locatie aparte!
|
pozele....fantastice..bravo
|
Frumos rau Ford-ul dar pozele surprinse la treaba fac tot, felicitari:!::!::!:
|
8 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri, pentru vorbele frumoase vis-a-vis de macheta si poze. Va apreciez si eu pe voi pentru efortul depus pentru fiecare prezentare pe care o faceti si pentru ca aveti pasiunea aceasta frumoasa.
Cateva poze cu detaliile machetei Ford. 8) |
Arata foarte bine toate la un loc!
|
Frumos interiorul, jantele..tot e impecabil...la fel si Renault:!::!::!:
|
da, chiar arata bine si imi place mult livery-ul de pe ea. vad ca face reclama si la Pu*a:giggle:, deci e chiar draguta, dar Renault'u ala e mai fain decat mi se parea mie prima data:confused2 :lol:
|
Arata foarte bine impreuna:-)dar mai frumos e Renault-ul:Dpozele iarasi ...exceptionale.succes
|
foarte frumoase 205-urile
si pozele sunt pe masura |
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mi-au trecut multe modele SOLIDO prin maini... in opinia mea Renault Clio Sport R3 este de departe cea mai buna reprezentare a lor. Atasez catvea poze cu Renault 12 Gordini, sa raman in tema "out-side". Pozele sunt facute de ceva timp... |
Imi doresc si eu una dar fara decaluri...
Asta e criminala din toate punctele de vedere si pozele la fel:!::!::!: |
chiar ca criminala:shock: si eu o vreau indiferent de varianta.Este foarte bine realizata pentru pretul ei, si in plus Solido sunt singurii care o fac la nivelul asta.Foarte frumoasa:love: si pozele arata chiar bine, imi permit sa zic ca ar fi dat mai bine daca era pozata mai de jos, de la nivelul ei, oricum arata fantastic, felicitari:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning