Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - brown is the new black (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152912-e36-brown-is-the-new-black.html)

DaNn.ZyX 19-09-10 21:31

re: bmw e36 brown is the new black

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3669261)
difuzorul negru mai tataie poi asa nea stat vb macar sa fie ceva negru in masina aia daca jantele sunt plafonu e ce sa mai fie :p

Pai ce crezi ca urmeaza...ia uite ;)
Attachment 1662684

motzu 19-09-10 21:33

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3669261)
difuzorul negru mai tataie poi asa nea stat vb macar sa fie ceva negru in masina aia daca jantele sunt plafonu e ce sa mai fie :p

pei asa o sa si fie negru;)

ionutz_njd 20-09-10 18:59

asa asa:))

Bmwaldo 20-09-10 19:49

Quote:

Originally Posted by haralex (Post 3664978)
so good :shock:

te doare mintea .....

motzu 20-09-10 20:24

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 3671677)
te doare mintea .....

iar bate vantu pe aici:lol:

aleks 20-09-10 22:47

O singură chestiune: stăpâniţi-vă nervii sau limitaţi-vă singuri accesul la forum, altfel forumul vă va limita accesul la el.
Înjurături ca la uşa cortului, jigniri legate de orice lucru v-a trecut prin minte, scuipături cât încape, şi totul în nici 24 de ore.
Se presupune că sunteţi oameni maturi, purtaţi-vă ca atare şi dacă va vine să îl înjuraţi pe unul de v-a supărat, folosiţi funcţia de report post, că funcţionează rapid.

FAST&FURIOUS 20-09-10 22:49

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3672267)
O singură chestiune: stăpâniţi-vă nervii sau limitaţi-vă singuri accesul la forum, altfel forumul vă va limita accesul la el.
Înjurături ca la uşa cortului, jigniri legate de orice lucru v-a trecut prin minte, scuipături cât încape, şi totul în nici 24 de ore.
Se presupune că sunteţi oameni maturi, purtaţi-vă ca atare şi dacă va vine să îl înjuraţi pe unul de v-a supărat, folosiţi funcţia de report post, că funcţionează rapid.

Multumesc.

sharkylete 20-09-10 22:59

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3672267)

Nu imi vine sa cred ce rapid ai fost... mai aveam 2 pagini de citit si acum habar nu am cum se termina :)) puteai sa mai stai 10 min... :)) glumesc!
E urat sa se ajunga la atatea certiuri,telefoane si mai stiu eu ce de la un post... trebuia sa ii raspunzi printr-un simplu multumesc ca m-ai atentionat.. o sa fie remediata problema... sau eu stiu .. ceva mai subtil.. nu ca are probleme cu vederea... sa isi vada de drumu lui .. jigniri gramada...
Daca ai deschis topic aici trebuie sa accepti mai multe pareri .. nu numai cele de bine si laudele!!!
U in primul rand masina o faci pt tine.. poate sa fie si haita,rupta`n 2 etc... daca tie iti place,iti place si gata!

Succes in continuare si o sa urmaresc topicul pt ca sunt tare curios cum o sa iasa la sfarsit!
BAFTA

Restu` e CanCan!
:paper:

motzu 20-09-10 23:03

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3672289)
Nu imi vine sa cred ce rapid ai fost... mai aveam 2 pagini de citit si acum habar nu am cum se termina :)) puteai sa mai stai 10 min... :)) glumesc!
E urat sa se ajunga la atatea certiuri,telefoane si mai stiu eu ce de la un post... trebuia sa ii raspunzi printr-un simplu multumesc ca m-ai atentionat.. o sa fie remediata problema... sau eu stiu .. ceva mai subtil.. nu ca are probleme cu vederea... sa isi vada de drumu lui .. jigniri gramada...
Daca ai deschis topic aici trebuie sa accepti mai multe pareri .. nu numai cele de bine si laudele!!!
U in primul rand masina o faci pt tine.. poate sa fie si haita,rupta`n 2 etc... daca tie iti place,iti place si gata!

Succes in continuare si o sa urmaresc topicul pt ca sunt tare curios cum o sa iasa la sfarsit!
BAFTA

Restu` e CanCan!

daca te-ai uitat inseamna ca ai vazut cand eu i-am zis sa vina cu argumente ce vede el stramb pe masina
el nu o venit eu i-am dat replica atat
el o fost cel care o continuat eu mi-am vazut de treaba si aia o sa fac in continuare
nici pt 1000 ca el nu ma opresc din proiectu initiat mie imi place si aia e tot ce conteaza.....RESTU E CAN CAN;)

Bmwaldo 20-09-10 23:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by motzu (Post 3672296)
daca te-ai uitat inseamna ca ai vazut cand eu i-am zis sa vina cu argumente ce vede el stramb pe masina
el nu o venit eu i-am dat replica atat
el o fost cel care o continuat eu mi-am vazut de treaba si aia o sa fac in continuare
nici pt 1000 ca el nu ma opresc din proiectu initiat mie imi place si aia e tot ce conteaza.....RESTU E CAN CAN;)

ti-am pus o poza unde ti-am demonstrat ca e bara valuri, o tii pe a ta .

Felicitari, multa bafta in continuare cu ceea ce incerci tu sa faci ...

motzu 20-09-10 23:13

Quote:

Originally Posted by Bmwaldo (Post 3672318)
ti-am pus o poza unde ti-am demonstrat ca e bara valuri, o tii pe a ta .

Felicitari, multa bafta in continuare cu ceea ce incerci tu sa faci ...

unde ai pus poza??????chiar nu o gasesc
pune aici pe forum nu am ce ascunde;)

tigermotorsport 20-09-10 23:20

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 3672328)

A fost o poza in care a incercuit el unde zicea ca-s valuri... In fine, bara e pusa de forma, dar eu unu, live, nu am observat sa aiba valuri.

ionutz_njd 20-09-10 23:28

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 3672350)
A fost o poza in care a incercuit el unde zicea ca-s valuri... In fine, bara e pusa de forma, dar eu unu, live, nu am observat sa aiba valuri.

asa mi-am luat si eu teapa si bara era pusa de forma si chiar nu am vazut unde a incercuit el eu am vazut doar la difuzorul spate cel mic de jos da nu era bara fixata deci am primit acea confirmare si m-am inselat :)
acum motzule vezi ca e motorul stramb cand il pui drept nu vezi ca sta inclinat :P:P:P fitear "COAJA" de ras se cearta lumea pe forum :))) hai raq nu o termini odata sa o vad terminata ca de un an ma tot uit la proiectul asta ce raq faci ca si mig-urile se terminau mai repede :)))
auzi ma am uitat sa te intreb da la interior ce ii mai faci ? nu mai se misca nimik sau ramane asa:)
ps: din cauza ta caut pisici de rasa pe froum acum :))

sharkylete 21-09-10 00:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by motzu (Post 3672328)

Cam asa era poza...
Acum sa nu intelegi gresit ca vezi domne` eu tin cu el sau ceva de genu` nici nu il cunosc, nu l-am vazut in viata mea!!!
Ideea e ca ai primit observatia cu suflet rau!
Asta vroiam eu sa spun!

Si sa iti mai zic ceva legat de masina, este un proiect foarte indraznet, pentru ca la majoritatea masinilor ce nu e stock,OEM sau cum vreti sa ii spuneti si incepi sa pui alte piese care nici alea nu sunt de la o firma mai serioasa nu prea se mai puopa chestiile .. si trebe sa fie facute cu mare grija si multa munca!
Mie unu nu imi place nici portbagajul cum vine la colturi... dar este numai parerea mea.. nu am mai spus nimic.. deoarece este a ta si tie iti place.. Asta conteaza!

Si a mea poate are un milion de defecte... dar nu ma intereseaza!!! mie imi place PUNCT!!!

Eu ma refeream ca trebuia sa fi mai pasiv la raspunsuri...
Scuze de OFF si nici nu mai postez altceva de acum incolo!

Bafta!

Restu` e CanCan!

motzu 21-09-10 08:32

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3672506)
Uitasen sa pun poza!:))

parca am zis ca bara nu e prinsa....
dar ma rog numa o minte ca alui naldo poate vb de aberatii
el o crezut ca asa umblu cu ea:lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:59.

- Copyright 2026 4Tuning