![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
E da bravo...mi-ai dat cu firma in cap:)) credeam si eu ca sunt de la noi sa cumpere si romanul :)
|
La GT-R se deschide portbagajul(ca decupajul e facut)? Daca nu, vezi ca trebuie facut ca la unele Golf 4 de la Maisto, decupeaza plasticul din interior si se poate deschide;-) Per total, arata bine, dar motorul nici nu vreau sa-l vad... si apropo are sigla GT-R in grila, ca din poze nu reiese?
Iar Silverado si Sooo fast sunt 2 HW foarte reusite! |
Are sigla in grila, dar nu te-ai uitat ca nu ai vrut sa vezi motorul (se vede in aceeasi poza :D ). Pana la urma urmei e Maisto, ce poti sa ii faci, calitatea lasa de dorit, l-am luat in principiu pentru scara si model.
|
Acum fie vorba intre noi, si eu as cam vrea modelul asta, dar cred ca o sa-i lipesc capota:lol: Nu mi-ai raspuns la o intrebare, se deschide portbagajul?
|
Da cunosc, mai am cateva machete in genul asta: exterior frumos, model misto, sub capota = EPIC FAIL ! :lol:
Portbagajul nu se deschide dar o sa incerc ce ai zis tu sa il deschid fiindca intr-adevar decupajul e facut. |
Foarte frumos GT-R;)Am si eu modelul mai vechi dar tunat:DSpor la colectionat;)
|
hey, misto GT-R! Imi place culoarea, Silver! Il prinde perfect! Trebuie sa-mi iau modelul acesta si eu dar la 1/18 , alt producator.
Nu este macheta executata extra-bine dar este bine. Succes! |
6 Attachment(s)
Salutari:) Va prezint si eu o macheta 1/24 de la Maisto:)
Sper sa va placa:) Pontiac Firebird 1969 |
Fa-ti si tu un topic cu machete.:lol:
VENOX hai sa vina poze cu ceea noua:>:oops: |
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Alpine Renault A110 1600S (1/24) Bburago (Model KIT) |
Frumoasa macheta si niste poze pe masura. Felicitari pentru achizitie si poze.
|
Frumoasa albastra, si pozele sunt faine, mai ales 9 si 10. Felicitari.
|
Quote:
Quote:
|
Felicitari pt macheta si pt poze, era cat pe ce sa zic ca 1:1!!!:peace:
|
Super tari pozele, dar si macheta! Sa stii ca atunci cand pozezi 1/24 iti iei poze de...pffuai de mine, super. Poti sa pui te rog o poza de grup cu ce ai 1/24 sa-mi fac o idee :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning