![]() |
raule :lol: :lol: :lol:
2-3 fete avem si noi si pe alea ni le iei? :lol: :lol: :lol: :lol: :peace: |
ah nu frate, stai calm , altul era .... mesajul .... postului :)
|
prinde in visele tale erotice :lol: :lol:
din 14 posturi or so ... 2 copii de .. 15 ani .. si-au spus poreclele :lol: :lol: tu esti genul ala care .. merge pe .. chestia aia cu .. SPERANTZA MOARE ULTIMA .. sau ce ? las-o naibii , ti-au zis atatia .. sa .. termini cu prostiile de genu asta , pai gata , opreste-te ... vrei sa te afirmi ? vrei sa fi bagat in seama ? nu asa se face .. fa 18 ani .. ia-ti permisu .. si .. incearca sa faci ceva cu ursu ala .. aparent .. al tau .. da ai mare grija .. ca .. tractiune spate .. plm .. marfa de membru ..o dai in \"ma`uri , BA`uri ..\" cu oameni de 27 de ani .. :roll: scz daca am deranjat dar... nush , ma mir cum de .. acceptati atatea chestii din partea unora .. |
Re:
Quote:
|
Adevarat ca unii se maturizeaza mai greu , dar totusi ..
in fine , te salut cu respect taticule de capri :) respect pentru felul in care ai reactionat cu tipu .. ff calm .. si etc. bravos :) |
Mai Evlsantos tare iti place sa critici oameni :lol:
|
eu nu cred ca a fost o critica!a fost o simpla constatare a unui membru al comunitatii 4tuning care din intimplare e din afara clubului nostru,deci are o privire de ansamblu obiectiva
|
subscriu 8)
|
evlsant0s acuma nu mai intoarce vb... stim ca vrei sa ne furi fetele! :D :twisted:
|
a fost o prostie. am recunoscut. asta este. am zis ca topicul asta sa fie inchis. ma luatzi la misto. peste picior. e bun atunci, daca asa ceva primesc eu din partea voastra. ar trebuie s afim oleaca mai altfel. dar asta e viatza.
INCHIDETZI TOPICUL. |
Te luam la misto ? te iei singur , iti garantez ..
oricum , te-am citit ,esti genul ala .. prea .. orgolios .. care nu accepta sfaturi de la altii si tot asa , tot ca el face, chit ca e gresit , eu .. sunt mic , chiar mai mic ca tine , intamplator .. ma vad un pic mai . .\"evoluat\" decat tine , cel putin in domeniul asta, asa eram si eu la inceput , doar ca spre deosebire de tine , eu .. la inceput ,cand imi zicea unu de 27 de ani ... nici nu indrazneam sa .. comentez .. imi ceream frumos scuze , realizam ca am gresit , si ma asiguram ca a doua oara sa nu se mai intample , am avut noroc sa . dau de oameni .. calmi si rabdatori , care m-au invatat MULTE .. vad ca tu .. plm , ai 3 coae .. pe romaneste .. fa ca tine .. alta anomalie ,ar fi faptul ca .. nickul tau e mertzan .. ai bmw , si nu stii nimic despre mercedesuri :) tare rau iar .. observatia am facut-o .. pentru simplu fapt ca .. vorbele tale .. pot afecta intr-o oarecare masura imaginea clubului din care faci parte , si .. intamplator .. in Crazzy Drivers .. chiar .. sunt niste oameni ... pe care eu unu ii respect mult ... de ei imi e .. ca .. ii faci de rusine , nu de tine gata , de ajuns , salut |
Hai nu va faceti griji...nu suntem asa usor de furat...si daca ne fura ii facem viatza un coshmar :lol: si o sa ne aduca inapo la voi..deci... :D
|
a iesit ceva pana acum? vreun stiker ceva.?
|
Re:
Quote:
si nu stiu dak o sa fie suficiente doar 99 in 2 oameni... :wink: in alta ordine de idei... unde sunt pozele? a si inca o intrebare... halatul, cat e halatul?? :lol: |
aleks halatu e scump :D :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning