![]() |
Re: Jocuri pentru PC
nu stiu ce sa zic "grand theft auto pro street"!!!!, ceva nu miroase bine...si nu cred ca va aparea asha ceva vreodata:D
|
Incercati si voi un Tetrix poate va mai iese Nfs ala din cap si atitudinea asta de mari si adevarati raceri!
|
bai alupigus ce te doare pe tine grija ce ne jucam noi
|
dar cum poti sa vorbesti asa de urat pe un forum public! reisareeee
|
da de ce esti tu impotriva tuturor,...crezi ca toata lumea e racer sau ce...vad ca ai postat peste tot numa aberatii...suferi cam mult frate(poate ai facut un cont numa sa te iei de lume aiurea),...apropo si nu vb urat
|
serbica ...nu`ti mai bate capul aiurea....or sa dispara posturile lui...stai linishtit...
|
deja cred ca stiu cine se tzine de glume si daca aflu ca asa e o sa apara fara un dinte si cu ochiul umflat printre noi......;)
|
ar fi minunat sa-l lovim toti ;)
oricum ... a fost sanctionat cu BAN |
salut.aici am vazut ca toata lumea scrie despre jocuri auto , cu masini , curse etc.sper sa nu va suparati dar desi si eu sunt impatimit al acestor jocuri totusi o sa postez un link ce duce la un joc de stratgie pe internet (foarte tare)(parerea mea)
http://www.travian.ro/?uc=ro1_44894 sper sa nu ma injurati si sa nu va suparati pe mine si de asemenea sper sa nu iau vre-un ban sau ceva de genul.multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
pai aici e primu loc unde am postat link-ul si acum sunt in asteptare :P :).
dar am postat aici pt a intra cat mai multi oameni si sa ne bucuram impreuna de acest joc.si daca tot suntem ploiesteni cu totii poate ne aliem in joc.cine stie. :) |
|
da frate,...il vazusem deja ,...super tare,..cred ca oricine care e cat de cat gamer a jucat seria GTA.....si GTA4 o sa rupa gura targului ,....:D
|
si placa mea video in DOUA:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning