![]() |
Re: Seatul meu minor !
Quote:
|
Spoilerul l-am crapat dintr-o prostie. Am parcat masina undeva si era o teava de gaz acoperita de zapada si n-am vazut-o si am dat in ea. De facut nu cred ca mai fac nimic deocamdata. Spoilerul il voi reface la primavara,acuma kilometri la greu. M-am gandit sa dau buza jos Dragos,dar nu-mi place deloc,arata ca o caruta,nu suport sa o vad asa.
|
Quote:
|
Man daca nu vinzi masina poate te intereseaza niste arcuri sport.Am eu arcuri noi noute nedesfacute pt ibiza ta de la APEX.Coboara masina 35mm si costa doar 400 RON.Vreau sa scap de ele.Sa-mi zici daca te intereseaza.
|
SARBATORIII FERICITE PRIETENE!!!!!!!!
|
Sarbatori Fericite!
|
Multumesc tuturor ! La multi ani si tie prietene :*. Am arcuri sport pe masina :)
|
Cu ocazia sarbatorilor de iarna un domn stimabil ca ar fi frumos daca ar intra intr-o masina si s-a gandit ca a mea e cea mai buna pentru asa ceva :)) Pagube:spoiler fata,aripa stanga fata putin infundata si sarita vopseaua putin si directia putin "haita",trebuie facut unghiul...
|
Quote:
|
Quote:
|
Nasol "cadou"acuma de sarbatori
|
Frumos Seatul.Nu ti-am mai urmarit topicul dinaite sa iei permisul,dar in seara asta ,l-am rasfoit putin.Frumusel foc :D .Asfalt cat se poate de uscat !
|
Va urez tuturor un an nou fericit,maine nu cred ca mai intru pe forum,o sa fiu plecat departe ! Va pupa Jean :*
|
Un an nou fericit si tie si sa auzim cat mai multe upgrade-uri la masini:D
|
La multi ani si tie Vlad,cu toate ca nu ma ai tu prea mult la inima!:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning