![]() |
Re: Fiat Bravo
[vuselo]Frumoasa masina...Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea ;)
Salut mersi fain!!!grijä de masinä am din 2003 de cänd am cumpärato iar masina este din 99 tot ce am modificat pe la interior am avut grijä sä nu deteriorez nimic ,ästa este si motivul pentru care mai aratä asa . https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=1782 Toate bune si färä reparatii!!! |
Bravo...ai pastrat bine masina.Felicitari!
Vreau si eu rama din aia pt casetofon...unde gasesc? |
1 Attachment(s)
[vuselo]Bravo...ai pastrat bine masina.Felicitari!
Vreau si eu rama din aia pt casetofon...unde gasesc? Salut mersi de felicitäri !!!-ai putea sä pästrezi o masinä dacä nu ar fi präpäditi care sä treacä cu cheia peste lacul masinii tale si mai räu sä nu stii care a fost !? -capota va veni timpul sä o revopsesc si lateralul de dreapta am gäsit ceva de zgirieturi si am sä incerc sä o scot dupä cäteva repetäri sper ?! cred cä se vede in foto acum ce frumos mi-au rezolvato si alte 6 masini Attachment 964571 Rama si eu am avut alta dar mia pläcut actuala dä mai bine cu monitorul, o am de pe ebay in Ro nu stiu . Toate bune !!!! |
Baieti ! Ce tuning pot sa pun si eu la masina sa mai castig si eu poney ? Pana acuma am Tot sistemul de evacuare schimbat ! Filtru de aer din Otel, :-? Astept idei ! Nu vreau sa pun CIPuri flashuri sau alte chesti. Stiu ca alea distrug tractiunea, cutia cu viteze, ambreajul ! etc :)
|
Ambreaj sport, catalizator sport, rescrie softul cu unul optimizat(tuning)(deci nu chip) si daca ai bani poti sa-ti adaptezi sistemul si sa il faci din aspirat in turbo.
|
charger de aer rece montat la admisie(kompressor) ! Cam cat ar costa !? si cam cu ce ajuta ?
|
https://img195.imageshack.us/img195/5...e002bgp.th.jpg ce ar veni aici ? :| in golul asta !
|
chestiile alea din plastic unde bagi centurile de siguranta:-)
|
Quote:
|
ar fi fost misto dak ar fi fost cotiera,bine ca iti poti monta daca vrei,apropo intra pe 1tuning si inscriete acolo cu masina,e super misto,acolo sunt si eu ,poti sa-mi vizitezi masina,primesti voturi,castigi premii,eu sunt logat cu ivanov,intra si fa-ti o idee
|
Quote:
0745831610 bogdan 0727357083 paul sunt frati asa ca nu are f mare importanta pe care suni. zi-le ca te-a trimis dana din ploiesti |
[quote=DJ-90-NIK;2414717]https://img195.imageshack.us/img195/5...e002bgp.th.jpg ce ar veni aici ? :| in golul asta !
Ridicä bancheta cä poate mai ai prizele alea sub ea ,nu cred sä fi desfäcut careva prizele centurilor de sigurantä de la locul lor . |
Am si eu o problema ! Am mers si eu cu masina si i-am dat forja ! am schimbat cam pe la 6000 ... si cand am dat a 2ua viteza.... si sa ma duc in a treia s-a auzit o bubuitura tare... masina a inceput sa scoata fum mult...
Trag pe dreapta si ma uit la masina... nimic sarit ! acuma... segmentii valve... nimic spart... doar uleiul sarit pe la joja si pe la motor... ce ar putea sa fie ? Sa se fii spart garnitura de ulei ? baia de ulei nu are cum sa fie sparta... am verificat ! care stie ? |
Quote:
Deci , ai motorul uzat , segmentii uzati , si cand pistoanele se ridica iti scapa presiune pe langa , se aduna presiune si asa iti sare uleiul , sau daca l-ai alergat si l-ai incins destul de tare acelasi lucru , in general asta se intampla , nu e ok sa mergi cu el asa dar nu se intampla nimic , poti sa mai mergi putin , putin nu stiu ce inseamna... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning