![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
nu pot sa zic k imi place k design ... dar e destul de buna perspectiva... asteptam si alte desene... incearca sa inveti topicurile principale
|
scuze........acum am vazut ca ma postat unde nu trebuie
|
alte desene nu cred ca o sa mai fac curand, am BAC-ul anu asta si nuprea am timp
|
oho ...asa am zis si eu ... si i nanu asta am desenat cel mai mult... bafta oricum ;)
|
si io am bac`u ...da asta nu ma impiedica sa desenez :)))
|
kre se baga la o dacie 1300?? modelul din 72??? V-AS RUGA FFF MULT FARA SPOILERE SI PRAGURI!!!! IN GORDINI STILE!!!
|
incepand din `69 toate daciile 1300 au fost la fel :D ...pana la modelul cu 4 faruri ....
btw...cred ca ma bag eu ..ca n`am mai facut de mult ..fac si dungile specifice pe masina ? |
nu neaparat!!! acum fao si u cum crezi k ar fi mai misto!!! eu am o dacie 1300 kre e in lucru,si sunt deschis oricarei pareri!!! si as dori extrem de mult dak ii poti da si o culoare,nu numai din creion,pt k nici acum nu sunt hotarat ce culoare sa o fac!!!!
|
:o si te-as ruga din suflet dak imi poti pune nr B 05 MRS!!! si te iubesc man!!! ms din suflet!!!
|
hai sa n`o dam in sentimente :D ..ce culoare are masina ta ?
|
pai e portocalie!!! dar oricum vreau sa ii dau o culoare kre sa o prinda kt se poate de bn!!!! oricum din masina asta o sa ramana doar caroseria de dacie,pt k imi place fff modelul!!!
|
MBA misto BMW-ul dar are unele probleme de proprtionalitate si perspectiva la bara din fata... plus alte mici greseli care nu se observa daca nu te uiti foarte atent :D
|
alkatraz am zis k nu mia iesit bine da nul mai fac iara ....asta e...
|
lks,nu mai zici nimic???:(,ia zi pana la urma te bagi sa o desenezi???:)
|
dak a zis k o face... o va face... ai si tu un pic de rabdarea acu
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning