Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Yamaha Aerox (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/143182-my-scoot-yamaha-aerox.html)

Felix_Arad 05-02-10 17:42

Re: [My Scoot] Yamaha Aerox

8 Attachment(s)
Poze spion. Pozele le-am facut cu telefonul, si nu se vede prea bine. Sunt foarte mutumit, de cum a iesit, mie unu imi vine sa il mananc :lol: De abia astept montajul, si sa fac pozele cu aparatul la lumina zilei sa se vada tot, la ce am lucrat, a si sa precizez, tot ce sa facut la el, a fost facut de mine, doar vopsitul, de vopsitor. Poze
P.S. azi am inceput lucrul la capacul transmisiei :D

Mimo 05-02-10 18:02

debia ast sa il vad montat:D ,bafta in continuare

quick_silver2 05-02-10 20:45

foarte frumos:) imi place;)

razvy_91 05-02-10 20:50

Ti-au iesit super :D . Asteptam poze cu el montat :D

Dj.Phantom 05-02-10 21:44

Mama ce frumoase sunt :X Deabia astept sa il vad gata :X Mult noroc in continuare cu scuterul ;)

shoby13 05-02-10 22:29

mai mai mai ce avem noi aici un aerox exoctic TUNING !! man asta nu e un aerox turbat , furios sau cum spuneai tu , asta e un aerox special creat pentru un DRAC ROSU :)) De 3x Turbat De 3x Furios De 3x Aerox

razvan01 06-02-10 15:08

Au iesit prea bine.....Hai repede cu ele sus:>....Felicitarie mele!!!

ps. la capacul transmisiei ce-i faci?:>

Speed`y 06-02-10 18:40

Ti-au iesit ffff bine ..... arata sooooper :X .... bafta debea ajtept sa le vad montate :X

JuST_GiuGiu 06-02-10 19:10

Vorba tuturor colegilor "abia astept sa vad cum a iesit"....mie mi se parc cam cudatele jantele,orcum o sa vezi cand oi monta-o cum a iesit si atunci mai retusezi daca e nevoie;)

porsheGTS 07-02-10 11:31

Frumos frumos frumos....felicitarile mele!!!Bafta in continaure si o poza cu el montat!!!!

Felix_Arad 07-02-10 17:20

Maine, sau mai degraba marti :D

MirceaWkC 07-02-10 20:37

au iesit extraordinar de bine!!! abia astept sa le vad montate!! spor la treaba!!!

cristianic 08-02-10 13:44

tin sa te felicit pentru ceea ce ai facut f12-le si ceea ce faci cu acest aerox.....e prea tare scuterul......ca toti cei de aici....astept rezultatul final;))

bafta

Felix_Arad 08-02-10 17:41

5 Attachment(s)
Va multumesc frumos pentru aprecieri, ma staduiesc si eu :peace: Azi mi-am cumparata din ultimele rezerve financiare, arcul mare de la ambreaj, rosu, sport, cel vechi era negru si slabit si nu era sport, iar pe langa cele mici care sunt albe malossi :D, trebuia luat si cel mare tot sport, si mi-am mai luat un set de suruburi pentru transmisie si carene, tot la fel, sa luceasca :D. Am montat jentile, carterul, ambreajul, am terminat capacul de la transmisie, am curatat cadrul putin, si am mai montat capacul pompei de apa, am vopsit toba, e ca noua, dar mai trebuia sa ii mai pun ceva pe ea. Maine il termin sper, voi muncii din greu. De abia astept sa pun piesel alea pe el :twisted:. Poze

JuST_GiuGiu 08-02-10 17:48

jantele fac cat tot scuterul acum:lol:...se vad frumos jantele pe schelet!
Ti-ai irosit bine ultimile rezerve !Bafta in continuare asteptam poze cand il asamblezi;)

All times are GMT +2. The time now is 15:54.

- Copyright 2026 4Tuning