![]() |
Re: [My Scoot] Yamaha Aerox
8 Attachment(s)
Poze spion. Pozele le-am facut cu telefonul, si nu se vede prea bine. Sunt foarte mutumit, de cum a iesit, mie unu imi vine sa il mananc :lol: De abia astept montajul, si sa fac pozele cu aparatul la lumina zilei sa se vada tot, la ce am lucrat, a si sa precizez, tot ce sa facut la el, a fost facut de mine, doar vopsitul, de vopsitor. Poze
P.S. azi am inceput lucrul la capacul transmisiei :D |
debia ast sa il vad montat:D ,bafta in continuare
|
foarte frumos:) imi place;)
|
Ti-au iesit super :D . Asteptam poze cu el montat :D
|
Mama ce frumoase sunt :X Deabia astept sa il vad gata :X Mult noroc in continuare cu scuterul ;)
|
mai mai mai ce avem noi aici un aerox exoctic TUNING !! man asta nu e un aerox turbat , furios sau cum spuneai tu , asta e un aerox special creat pentru un DRAC ROSU :)) De 3x Turbat De 3x Furios De 3x Aerox
|
Au iesit prea bine.....Hai repede cu ele sus:>....Felicitarie mele!!!
ps. la capacul transmisiei ce-i faci?:> |
Ti-au iesit ffff bine ..... arata sooooper :X .... bafta debea ajtept sa le vad montate :X
|
Vorba tuturor colegilor "abia astept sa vad cum a iesit"....mie mi se parc cam cudatele jantele,orcum o sa vezi cand oi monta-o cum a iesit si atunci mai retusezi daca e nevoie;)
|
Frumos frumos frumos....felicitarile mele!!!Bafta in continaure si o poza cu el montat!!!!
|
Maine, sau mai degraba marti :D
|
au iesit extraordinar de bine!!! abia astept sa le vad montate!! spor la treaba!!!
|
tin sa te felicit pentru ceea ce ai facut f12-le si ceea ce faci cu acest aerox.....e prea tare scuterul......ca toti cei de aici....astept rezultatul final;))
bafta |
5 Attachment(s)
Va multumesc frumos pentru aprecieri, ma staduiesc si eu :peace: Azi mi-am cumparata din ultimele rezerve financiare, arcul mare de la ambreaj, rosu, sport, cel vechi era negru si slabit si nu era sport, iar pe langa cele mici care sunt albe malossi :D, trebuia luat si cel mare tot sport, si mi-am mai luat un set de suruburi pentru transmisie si carene, tot la fel, sa luceasca :D. Am montat jentile, carterul, ambreajul, am terminat capacul de la transmisie, am curatat cadrul putin, si am mai montat capacul pompei de apa, am vopsit toba, e ca noua, dar mai trebuia sa ii mai pun ceva pe ea. Maine il termin sper, voi muncii din greu. De abia astept sa pun piesel alea pe el :twisted:. Poze
|
jantele fac cat tot scuterul acum:lol:...se vad frumos jantele pe schelet!
Ti-ai irosit bine ultimile rezerve !Bafta in continuare asteptam poze cand il asamblezi;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning