![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
54 pe cantar si 170cm.
asa ca cu mine sau fara mine nu cred ca simte prea mult masina :P |
--- dacia_wrc, fara suparare dar fa si tu o pauza, m-am tot abtinut sa postez insa am ras mult prea rau si uite concluzia:
ai un Cielo de "curse" l-ai usurat pana la greutatea uni kart, ai un motor cu "tobe smechere" plus vreo "2 cipuri" si un filtru sport pe post de "turbo" masina e full options , are "clima bizonala dar tu o ai pe aia super optionala - bizonica" spoilere si ranforsari din alea ultra-light, vreo 3 sau 4 ventilatoare pentru motor ca deh, caii aia trebuiesc racoriti vara. nu incetez sa ma minunez ce poti sa scrii la sectiunea DAEWOO, vorbesti de parca noi nu avem un astfel de exemplar, de parca am fi biciclisti si tu unicul posesor de Cielo ..... si nu unul "stoc" ci unul "smecher" ---- |
Quote:
tare greu imi vine dar tre sa-ti dau dreptate.ca sa nu mai zic de povestile lui cu 540000 km dar nu stia ca cel alb ultimu contoar se invarte dar nu se aduna la restul etc. si cu boxele magnat care au disparut de pe masina lui in 3-4 feluri. |
eu am un e3 si va spun ca inainte sa-l resoftez la 6500 ii taia alimentatia..iar acum pe la 7000,si tin sa prececizez ca am vazut mai devreme pe cineva cu gpl...si eu am si va spun ca mai mult de 140 nu duce....cum il decuplezi vezi diferenta ....si da am vazut in Suceava cielo cu airbag si in dreapta ...chiar erau dotate (pt America)...imi pare rau ca nu retin exact da parca scria pe spate "racer" si avea carburator nu injectie..masina era din 94
|
e Daewoo Racer , e modelul care chiar era copiat 100% dupa kadett, dupa el s-a fabricat Cielo.
|
Peste 2 zile plec in concediu, deci peste inca o saptamana veti afla ce top speed am avut pe A1 :D :evil:
|
nu o sa fie relevant ca nu ai dimensiunile din talon la roti asa ca.... le lauzi degeaba :P. joke dar o sa-ti arate mai mult / mai mult ca sigur
|
Am roti exact ca a lui Geo...pe autostrada soarelui i-am dat pana la aprox 195!Mai mult nu s-a dus.Inainte sa repar motorul cand imi papa ulei la greu mi s-a dus si peste 200 acul...fum la greu..cu rotile normale!
|
YBR, faza e ca diferenta intre anvelopele vechi si cele noi (de la 14" la 15") este de doar 0,35% adica 2 mm. Si Webcathos are la fel ca si mine, singura chestie e ca el a trecut de la 13 la 15...
Inca nu am scos pozele, nu am avut cand, dar am avut "doar" 180-182 km/h. O sa pun si poze probabil maine. Ideea ca masina era "barca", am avut multa greutate pe ea (portbagajul plin plin si jumatate din bancheta spate plina cu bagaje), plus inca 2 pasageri. Plus ca a fost fff aglomerat aseara pe A1 si f multi prosti pe sosele... degeaba vii cu faruri, flashuri, avarii... indiferent ce faci, ei vad doar camionul care merge cu 90 si ei vor sa-l depaseasca cu 95 :lol: in vreo 10 minute... A accelerat binisor pana pe la 150-160, dupa care lent dar sigur.... a sarit acul de 180 si accelera in continuare. Aveam (parca) cam 5000-5200 rpm, o sa se vada in poza... Oricum, sunt convins ca viteza nu era reala. Si ca fapt divers, la 160 km/h m-am dat la o parte din fata unui Mertz CLS, care a accelerat ca o racheta pana pe la (zic eu) vreo 220-240 km/h... :lol: |
cunosc fenemenul de a vedea numai inainte nu si in retrovizoare cand te flash-uieste cineva, dar de asa sunt unii.mai rau e de ambitiosii aia cu golanele care nu se dau nici morti.\\ sper ca nu ma contrazice cineva k e sigura treaba.
referitor la vit max si yo am mers 190-192-195 wtf dar sunt constient ca aveam putin peste 180. |
Da, depinde cu cat de mult te fura kilometrajul... cu un GPS poti masura cel mai bine, dar.... de unde?!? Oricum, la 180 km/h nu mai poti spune ca mai ai control asupra masinii.
Pt loganisti (nu toti, sper sa nu fie cu suparare), marea majoritate au avut Dacii vechi si obosite, pe care le-au schimbat cu Loganuri noi si acum se cred in OZN... sincer, am mers acum vreo 2 ani cu Logan 1.4 si mi s-a parut caruta, pana si cu Dacia 1300 aveam demaraj mult mai bun. Acum vreo 2-3 saptamani am mers cu 1.6... tot slab mi s-a parut, comparativ cu Cielo meu, care totusi nu mi se pare "in toate mintile lui". Adica 1,6 in jur de 3200-3500 rpm nu mai tragea. SN e muuuuult superioara Loganului. Oricum, sunt multi prosti si cu multe alte marci de masini, nu e vorba doar de Loganuri... degeaba au masina buna, daca ies in depasire pe banda 2, in fata mea, cu 100-110 km/h, cand eu vin cu 160-170 km/h din spate... si frana nu poti spune ca e tocmai sigura la viteza aia... oricum, anvelopele Toyo se cunosc, sunt excelente. Am mers si pe asfalt, pe serpentine, si pe autostrada cu viteza si greutate, si pe drumuri forestiere, pe creasta muntelui... nici macar odata nu am pierdut aderenta (decat pe pietris cand am tras frana de mana si am mers intr-o parte :P :lol: ) |
1 Attachment(s)
Si mai jos e si poza promisa mai devreme... imediat dupa ce a fost facuta am mai accelerat putin, dar, dupa cum am mai spus, doar pana pe la 180-182 km/h.
|
1 Attachment(s)
am poza cu al meu la acceasi viteza dar dupa 5min :) am sarit de 190
|
toate pozele cu cielo care dau bordu si au 5000 rpm in bord sunt clar erori de kilometraj .
on-topic : maxim > 180 km/h la 5400 rpm , deja simteam vibratii si se terminau cei 10 km de loc liber ! |
chiar toate pozele sunt eronate? :lol:
te-ai gandit ca poate masina ta e de vina si nu kilometrajele noastre? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning