![]() |
Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
nimic, ma seaca...
THX Marian, dar nu am nevoie decat de bara stabilizatoare, am suspensie reglabila foarte buna... inca mai caut etrieri fata de M3, si barile, si...am rezolvat intr-un final problema cu modulul de geam (adica sper, am cumparat un motoras de geam cu modul cu tot, sa vad daca merge...) |
Quote:
|
frumos imi place ... dece nu lambo-doors ? sunt curios
|
O fi realizat omul ca nu sant practice deloc
|
nu sunt probleme, dar zilele astea am umblat mult cu masina, si...sunt incomode la utilizare zilnica intensa...de aia sfatjuiesc pe cei care vor, dar folosesc masina ca masina de zi cu zi sa se gandeasca de 2 ori inainte...
|
azi urmeaza 2 upgrade...
|
Quote:
|
alea de mult is ... :)
cotiera si reparat geam stanga fata... bine, tehnic nu is chiar upgrade-uri, dar...ma tot gandesc la 320k...sau 325k...momentan sunt alte prioritati, dar...o sa fie si aia la un moment dat. inca mai caut frane de m3 si bari stabilizatoare tot de m3... 2 inele nu, la bmw, ca mai apar de undeva inca 2 si iese altceva...daca va merge mintea acolo unde mi-a mers mie cu "inelele"...(ceva cu un rege si ... |
..don`t :))))
|
e ok ?
|
da, sigur...ne-am chinuit putin cu montajul, dar...e ok. se potriveste...
cum pot sa schimb tapiteria de pe ea? se desfac clemele de dedesubt? |
vreau sa le multumesc tuturor celor ce au fost langa mine in momentele speciale din weekendul trecut...m-am simtit foarte bine, si nu o sa uit niciodata.
urmeaza si cateva poze, mai tarziu... |
stiu ca o sa ma injurati toti :))
dar e printre cele mai chicioase tuninguri pe care le-am vazut :)) de la bara fata, lambo doors, evacuare, tot :)) |
n`o sa te injure nimeni pt ca iti expui punctu de vedere...o sa te injure pt modu in care ti`l expui ...tipic cocalarului roman
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning