![]() |
Re: Slobozia diverse
1. baga filmele sa vedem si noi
2. trebuia sa ne fi sunat si pe noi ca nu am stiut ... sau sa puneti un anunt pe 4tuning ... sigur eram mai multi acolo |
Quote:
|
Care din intamplare mai are un stiker cu 4tuning ratacit? vreau si eu unul
|
prezinta si tu masina pe thread-ul asta => https://forum.4tuning.ro/573-slobozia/96297-prezentarea-masinilor-membrilor-4tuning-slobozia.html
dupa aia vb si de stikere:) |
Quote:
|
nu am nici eu filmarile..astept sa mi le trimita cineva..le are pe camera...cu toate masinile..
|
Are si cu mine?? a ...stai ,pe mine nu m-ai sunat sa vin...
|
A fost un eveniment privat ! Asa ca nu mai faceti caz , primaria noastra site sa isi faca cunoscute intentiile in ceeace priveste distractia locuitorilor . Te omori nu alta ! Ma intreb ce ar fi iesit daca lipsea alcoolul din bere :))
|
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
unde te duci ma c ea d ai inceput sa ii pui cusca? la paris dakar?
|
eu zic c-a luat-o bine....frumos cu rollcage-ul , interiorul scos ...ar trebui lasata sa manance pamantu`...si motoru facut cum trebuie(sa traga grav) ...eu dau un + ...imi place . felicitari ;)
|
Ms frumos...pala cu dacia ,nush numele ,nu il bag in seama ca omu e baci...
|
Bai bestie , vezi ca nu imi place o teava de acolo ! Cand te mai apuci sa sudezi , da-mi un beep :)
|
pune i praguri:)
|
... si suspensie
|
o stiu masina si ma stii si tu pe mine ioane. arata bine masina si vb baietilor ar mai treb praguri, suspensie si sincer sunetul evacuarii nu prea imi place. ar merge una mai agresiva
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning