![]() |
Re: [VAND] orice piesa MK1 MK2
1. cutia ta e la mine pe masina.
2. mai am inca 2 3. pretul se face dupa reconditionare, si nu ti-am comentat nimic de starea la a ta 4. am pus banii, si nu au trecut 6 luni, si nu e vina mea 5. cat ma cert eu cu banca o sa ma duc astazi sa-i pun din nou si , daca ajung si primii la tine, o sa-i trimit i inapoi, si daca mi-i dau ei, inapoi, asta e. 6. nu cred ca nu ti-am raspuns vreodata la telefon, si stii exact situatia 7.................... urate comenturi, venind de la ...... ma rog, ajutoarele se intorc iarasi cu cuvinte grele |
Quote:
Iar legat de raspunsul la telefon,nu am zis ca nu ai raspuns la telefon pt ca chiar nu are rost sa te mai sun,am sunat de atatea ori cu rusine (pt ca nu-mi place sa ma rog de bani mei) pt ca aveam nevoie de bani..si in zadar ca tot nu am primit nimic,asa ca la ce sa te mai sun? Oricum..e urat ! si..atat ! |
Am pus banii iarasi in cont.
Cand si daca-i recuperez pe ceilalti... oi vedea eu. Ok. Cu multumiri de plangeri, SI DE INTELEGERE. Am sa tin minte de ajutor, pentru data viitoare. Lectie de viata si asta. Ai banii in cont. si cu asta am terminat discutia. Pacat. |
Quote:
Cornele nu am nimic cu tine,sincer si te-am avertizat inca de 2 ori ca o sa te fac de 'cacao' daca nu rezolvi..insa vad ca nu ai vrut nici asa cu avertismente..chiar alta solutie nu mai era,ca cine stie cat timp mai trece si eu nu primeam nimic. Oricum in cazul in care o sa-mi apara asa din senin inca 250 Ron pe langa astia ce mi i-ai trimis azi o sa tii restitui inapoi,fi sigur de asta! desi nu e problema mea sau a ta,ca cei de la banca au incurcat codul iban cand ai fost sa alimentezi cardul meu. Ei ar trebuii sa restituie bani in cel mai scurt timp posibil ! Cu asta am terminat si eu discutia ! Numai bine. |
LA DEZMEMBRAT golf 2 GTi, 4 usi, fara trapa, bord moale, tavita stergatoare plastic moale, capitonaj plafon foarte bun, AC, servo, interior GTi, KIT de 90, Jante AL pe 15, pentru poze detalii pe mess cornel_negoi, aici, si pentru alte detalii , 0726797479 sau 0765630320
Poze un pic mai sus. |
Quote:
|
De pe asta sa luat cam tot la tabla.
Saptamana asta nu mai iau nimic. Poate pe wekend. |
geamuri el?
|
Da , doar macaralele pt spate pt 4 usi.
|
pret pentru plafon + kirul de 90 praguri + arcade
|
Quote:
Kitul de 90 sa vandut primul. Sry. |
https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...f-2-4-usi.html
Inca la dezmembrat |
oglinzi golf 1 cu reglare din interior?
|
Quote:
Nu sunt sigur. |
Pt cei care au intrebat sau s-au interesat.
Motorul se vinde doar complet, e perfect functional, si nu se da nimic de pe el. Eventual impreuna cu cutia. Kitul de 90 550 lei, fara bandourile de pe usi. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning