Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto VW (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw.html)
-   -   [VAND] orice piesa MK1 MK2 (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw/136587-vand-piesa-mk1-mk2.html)

Archanghel 05-09-12 14:08

Re: [VAND] orice piesa MK1 MK2

1. cutia ta e la mine pe masina.
2. mai am inca 2
3. pretul se face dupa reconditionare, si nu ti-am comentat nimic de starea la a ta
4. am pus banii, si nu au trecut 6 luni, si nu e vina mea
5. cat ma cert eu cu banca o sa ma duc astazi sa-i pun din nou si , daca ajung si primii la tine, o sa-i trimit i inapoi, si daca mi-i dau ei, inapoi, asta e.
6. nu cred ca nu ti-am raspuns vreodata la telefon, si stii exact situatia
7.................... urate comenturi, venind de la ...... ma rog, ajutoarele se intorc iarasi cu cuvinte grele

ulie.cozmi 05-09-12 14:20

Quote:

Originally Posted by Archanghel (Post 5163725)
1. cutia ta e la mine pe masina.
2. mai am inca 2
3. pretul se face dupa reconditionare, si nu ti-am comentat nimic de starea la a ta
4. am pus banii, si nu au trecut 6 luni, si nu e vina mea
5. cat ma cert eu cu banca o sa ma duc astazi sa-i pun din nou si , daca ajung si primii la tine, o sa-i trimit i inapoi, si daca mi-i dau ei, inapoi, asta e.
6. nu cred ca nu ti-am raspuns vreodata la telefon, si stii exact situatia
7.................... urate comenturi, venind de la ...... ma rog, ajutoarele se intorc iarasi cu cuvinte grele

Pai cum nu au trecut 6 luni?! in aprilie ti-am trimis cutia iar acuma e septembrie, frumos pe incredere si de atunci intradevar ai avut unele probleme,te-am inteles...dar gandeste-te de cate ori si cate mesaje ti-am dat si pe telefon si pe vwforum rugandu-ma frumos de tine sa-mi trimiti banii (nu ca ar fi o suna extraordinar de mare,dar totusi sunt bani mei) si tot m-ai dus cu zaharelu'...azi maine-saptamana viitoare..si tot asa,si uite s-au facut aproximativ sa zic 6 luni si eu tot nu am primit nimic. Asta chiar nu e problema mea ce ai patit tu la banca si etc..si eu cred ca la banca nu dura aprox 1 luna de zile sau poate chiar mai bine de cand mi-ai zis tu ca ai depus bani si s-au dus la altcineva in cont...mie nu mi-a intrat nici 1 leu..
Iar legat de raspunsul la telefon,nu am zis ca nu ai raspuns la telefon pt ca chiar nu are rost sa te mai sun,am sunat de atatea ori cu rusine (pt ca nu-mi place sa ma rog de bani mei) pt ca aveam nevoie de bani..si in zadar ca tot nu am primit nimic,asa ca la ce sa te mai sun?
Oricum..e urat ! si..atat !

Archanghel 05-09-12 15:12

Am pus banii iarasi in cont.
Cand si daca-i recuperez pe ceilalti... oi vedea eu.
Ok.
Cu multumiri de plangeri, SI DE INTELEGERE.
Am sa tin minte de ajutor, pentru data viitoare.
Lectie de viata si asta.
Ai banii in cont. si cu asta am terminat discutia.
Pacat.

ulie.cozmi 05-09-12 17:53

Quote:

Originally Posted by Archanghel (Post 5163801)
Am pus banii iarasi in cont.
Cand si daca-i recuperez pe ceilalti... oi vedea eu.
Ok.
Cu multumiri de plangeri, SI DE INTELEGERE.
Am sa tin minte de ajutor, pentru data viitoare.
Lectie de viata si asta.
Ai banii in cont. si cu asta am terminat discutia.
Pacat.

Da,bani au intrat azi in cont.

Cornele nu am nimic cu tine,sincer si te-am avertizat inca de 2 ori ca o sa te fac de 'cacao' daca nu rezolvi..insa vad ca nu ai vrut nici asa cu avertismente..chiar alta solutie nu mai era,ca cine stie cat timp mai trece si eu nu primeam nimic.
Oricum in cazul in care o sa-mi apara asa din senin inca 250 Ron pe langa astia ce mi i-ai trimis azi o sa tii restitui inapoi,fi sigur de asta!
desi nu e problema mea sau a ta,ca cei de la banca au incurcat codul iban cand ai fost sa alimentezi cardul meu. Ei ar trebuii sa restituie bani in cel mai scurt timp posibil !
Cu asta am terminat si eu discutia !
Numai bine.

Archanghel 15-09-12 18:26

LA DEZMEMBRAT golf 2 GTi, 4 usi, fara trapa, bord moale, tavita stergatoare plastic moale, capitonaj plafon foarte bun, AC, servo, interior GTi, KIT de 90, Jante AL pe 15, pentru poze detalii pe mess cornel_negoi, aici, si pentru alte detalii , 0726797479 sau 0765630320
Poze un pic mai sus.

Gica 15-09-12 22:53

Quote:

Originally Posted by Archanghel (Post 5174816)
LA DEZMEMBRAT golf 2 GTi, 4 usi, fara trapa, bord moale, tavita stergatoare plastic moale, capitonaj plafon foarte bun, AC, servo, interior GTi, KIT de 90, Jante AL pe 15, pentru poze detalii pe mess cornel_negoi, aici, si pentru alte detalii , 0726797479 sau 0765630320
Poze un pic mai sus.

Salutare. Cum sta la tabla, praguri ?

Archanghel 15-09-12 23:03

De pe asta sa luat cam tot la tabla.
Saptamana asta nu mai iau nimic.
Poate pe wekend.

B-11-AYG 15-09-12 23:09

geamuri el?

Archanghel 16-09-12 09:21

Da , doar macaralele pt spate pt 4 usi.

marty88 02-10-12 00:17

pret pentru plafon + kirul de 90 praguri + arcade

Archanghel 02-10-12 05:23

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 5194388)
pret pentru plafon + kirul de 90 praguri + arcade

Plafonul sa dat.
Kitul de 90 sa vandut primul.
Sry.

Archanghel 26-10-12 21:09

https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...f-2-4-usi.html
Inca la dezmembrat

rarej 01-11-12 19:07

oglinzi golf 1 cu reglare din interior?

Archanghel 01-11-12 20:57

Quote:

Originally Posted by rarej (Post 5231304)
oglinzi golf 1 cu reglare din interior?

Cred ca mai am una singura.
Nu sunt sigur.

Archanghel 03-11-12 19:19

Pt cei care au intrebat sau s-au interesat.
Motorul se vinde doar complet, e perfect functional, si nu se da nimic de pe el. Eventual impreuna cu cutia.
Kitul de 90 550 lei, fara bandourile de pe usi.

All times are GMT +2. The time now is 10:39.

- Copyright 2026 4Tuning