![]() |
Re: bord cu lumina albastra, alba etc
salut man:)
i like your work spune-mi si mie te rog daca ai sau poti sa faci rost de un manual din care sa invat cum sa dau jos un bord de clio (modelul de mijloc, adica ala cu faruri mari pe fata) merci si raman dator daca ma poti ajuta |
eu ma intalnesc maine cu un baiat de la voi la ora 9 la P-ta Muncii si el ma va aduce la voi la garaj! Asa a ramas stabilit! Sper sa iasa bine!
|
Quote:
te asteptam la garaj, eventual da un apel 0723 264 207 sau 0723 823 679 |
salut.pt un ford focus penultimul model lumini bord usi fata tot cat costa?inca nu m-am decis la culoare..as vrea ceva cu cadranele sa fie albe ziua daca exista..adica fundalul..trebuie sa iti explic pe pm.zi-mi cu aproximatie pret :) merci anticipat
|
asa cum poate deja ai dedus din topicul meu, nu-ti pot spune un pret, pt ca Focus n-am mai facut. trebuie sa vad despre ce e vorba. Iar fundalul alb nu se face cu lumina, se face cu autocolant :) Te putem ajuta cel mult cu niste relatii la cine sa iti faci cadranele albe.
|
salut.. eu nu stiu daca o sa pot trece maine pe la voi asta pt ca joi a aparut un examen f important si trebe sa stau sa invat... (abia azi am aflat de el :P) Dupa Joi daca e...
Bafta! |
Salut DSIGN.
Am si eu un Subaru Forester sa iti aduc dar vreau si sa-i fac cadranele albe si apoi sa il faci tu la lumini. Vreau sa ma gandesc bine ce culoare la lumini, dar de schimbat trebe schimbat tot in masina, integral, eventual si sa bagi ceva lumini anti "rupt picioarele". Din moment ce ai facut deja Imprezza, si ele au platforme similare, nu ma vait ca nu iese; ba chiar intuiesc rezultatul. Rugaminte acum: recomanda-mi pe cineva capabil sa imi faca foliile albe la cadrane dar atat de bine sa nu le deosebesc de originale! Ar fi culmea sa am lumini beton si tziganie de cadrane... As prefera sa vb pe privat cu tine, te-am adaugat la YM. Evident o sa vorbim noi si la telefon. Multumesc. |
Salut...am avut rabdarea sa citesc primele 24 de pagini .......vad ca ai ajuns de le juniori la profesionisti relativ repede....Asta e un lucru bun,i-mi place ceea ce ai facut cu masinile alea .
Eu am o Calibra si vreau sa-mi schimb luminile la bord.Am vazut cateva cu lumina albastra si acele rosii....arata bine ......eu as fi vrut alb neon si cu acele rosii.Stiu ca e foarte greu de facut ceea ce vreau eu dar refuz sa cred ca este imposibil. |
10 Attachment(s)
@mugurg, trebuie sa vorbim intre 4 ochi pentru cadrane, ca in final tot eu ti le demontez si ti le montez a loc. va trebui sa iti arat ce am mai facut, ca sa iti faci o idee si cel mai bine ar fi sa vezi pe viu. Discutam cu obiectul muncii in fata
@GTA deja am vorbit pe telefon, abia astept sa-l facem. 0723 264 207 nr meu sa va arat niste poze cu cadrane albe pt Logan: |
Jos palaria! Dar in cazul meu, ce culoare vor fi marcajele si cifrele pe cadranul alb(in timpul zilei), daca eu vreau noaptea acele marcaje sa fie luminate alb?
P.S. Am sa te sun dupa ce imi termina tapiteria. |
La o Vectra A cat ma costa sa-mi faci si mie ceasurile albe si lumina tot alba... un mesaj pe prv pls. Bafta!
|
sefii, nu merge ceasuri albe si lumina tot alba... Nu se poate... Decit daca vreti sa nu vedeti nimic ziua, sa fie cadranul alb complet si noaptea sa fie spectacolul, atit.
|
Ok, la mine mine aleg verde sau amber... Ma mai gandesc.
|
Ok, greseala mea, ceasuri albe si lumina albastra se poate...?
ZI si un pretz pls. VECTRA A |
Daca tot suntem la capitolul borduri ... Se poate face asta https://img86.imageshack.us/img86/307...h8e1zj5.th.jpg din astahttps://img86.imageshack.us/img86/522...73zguo5.th.jpg (fara sa-mi schimb ceasurile ? :D)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning