Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Crazy Team Racers Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/132755-crazy-team-racers-brasov.html)

BV83bax 16-03-10 19:54

Re: Crazy Team Racers Brasov

poate stiti ce sa intamplat cu pisy...:(...dar ... in garaj a crescut un h irmscher.. ne vedem la intalnire :D

bogdan1991s 16-03-10 20:46

ne vedem la adunare sa iti prezinti noua jucarie:D

BarsyA 17-03-10 10:06

Felicitari pentru rezultat participantului vostru in competitziile SPL!
Se lucreaza la acest proiect iar in cel mai scurt timp va avea loc si la brasov o astfel de competitzie. Mai multe detalii inca nu va pot da dar va vom tzine la curent si speram ca vor fi participantzi la eveniment si din partea clubului vostru!
Numai bine!

Andrey_FL 18-03-10 12:35

Quote:

Originally Posted by BarsyA (Post 3192924)
Felicitari pentru rezultat participantului vostru in competitziile SPL!
Se lucreaza la acest proiect iar in cel mai scurt timp va avea loc si la brasov o astfel de competitzie. Mai multe detalii inca nu va pot da dar va vom tzine la curent si speram ca vor fi participantzi la eveniment si din partea clubului vostru!
Numai bine!

E vorba de evenimentul organizat de 4Tuning alaturi de Onofrei sau de alt eveniment??
Ma refer daca va fi etapa CNCA...

BarsyA 18-03-10 13:29

Raspuns: Nu, nu este vorba de eveniment organizat de onofrei,sau 4tuning acesta, si nu este vorba de CNCA. Mai multe detalii la momentul potrivit... :)
Acum si intrebare din partea mea.... am auzit si eu de acest eveniment oganizat de catre onofrei, data imi cam scapa si am o intrebare ... se va face o etapa de CNCA cumva si nu am aflat? sau vre-o competitzie de acest gen?
As fi tare recunoscator daca mi-atzi spune si mie ceva detalii.
Multzumiri!

Bigu 18-03-10 20:44

inca nu este in plan nici o etapa oficiala sau demonstrativa CNCA pentru Brasov... dar cu siguranta va fi, cat de repede nu pot spune inca

app. felicitari celor 2 membrii !

scz de offtopic

Andrey_FL 18-03-10 21:11

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 3198251)
inca nu este in plan nici o etapa oficiala sau demonstrativa CNCA pentru Brasov... dar cu siguranta va fi, cat de repede nu pot spune inca

app. felicitari celor 2 membrii !

scz de offtopic

Felicitari pentru 4Tuning Days(chiar daca altii comenteaza organizarea)...
Urmatoarea etapa a CNCA va fi la KOE Cluj???

Bigu 18-03-10 21:17

multumim frumos! indiferent de cum iesea tot se comenta. explicatiile au fost date pe topicul separat al concursului la sectiunea car audio. cine vrea sa inteleaga bine, cine nu, nu...
urmatoarea etapa va fi la Cluj in luna mai. se anunta interesanta, masini cu sisteme pregatite, scoruri si mai mari, masini care din diferite motive nu au putut fi prezente la Bucuresti, in concluzie va asteptam la Cluj!!!

Andrey_FL 18-03-10 21:39

Bigu...ne vedem la Cluj...cei care au comentat nu cred ca isi au rostul la CNCA..pentru ca CNCA nu inseamna numai masuratori , ci si socializarea etc..etc...Noi am venit de la 300 de km , cei cu polo au venit de la Arad si nu am facut gura...
Nu isi aveau rostul..inca o data felicitari pentru tine si Claudiu...
La Cluj o sa fie x2???
Vezi ca ai si PM...

bogdan1991s 20-03-10 10:00

ONOSERV TUNING si PROMO ONE va prezinta Sambata 27 martie ora 12:00 in parcarea MACROMALL evenimentul GTT DRIFT SHOW Brasov 2010 in cadrul caruia veti putea vedea demonstratii de DRIFT si Concursul BURNOUT. Inscrierile pentru concursul de BURNOUT se vor face la fata locului.

[IMG]http://www.*************/photo_uploaded/big_873367682-gttdrift.jpg[/IMG]

ce ziceti baieti??

bogdan1991s 16-04-10 12:00

se face curat in club;) rog prezenta maxima la adunarea de sambata altfel se i-au masuri

Andrey_FL 18-04-10 23:47

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 3283525)
se face curat in club;) rog prezenta maxima la adunarea de sambata altfel se i-au masuri

asa te vreau...sa iei deciziile cele mai bune...tine minte ce ti-am zis...cel mai mult conteaza personalitatea membrului...masina e pe locul 2

Andrey_FL 22-04-10 15:07

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 3283525)

ce ai rezolvat???

bogdan1991s 10-05-10 01:12

pai din 27 de membrii am facut curat si am ramas vre-o 20 dar care se implica. preferam un club cu putini membri si sa ne intelegem foarte bine intre noi decat sa fim multi si pe grupulete;)

ZioN 12-05-10 11:58

m-ai primiti cumva noi membri? as fi interesat. multumesc

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning