![]() |
Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
Salut 4tuning.ro
TzucuNY felicitari pentru masina, arata super. mi-a trimis cineva poze cu ea de la Romania Day Festival 2010, festivalul care are loc pe Broadway. Le-am vazut si pe ale tale. Mi-am permis sa fac si un video, legat de masina pe care o detii, care ulterior a aparut ca stire pe antena3. Sper sa nu te deranjeze. Succes. Code:
http://www.antena3.ro/life-show/fun/sua-un-roman-s-a-plimbat-cu-o-dacie-din-1974-pe-broadway-de-ziua-nationala-114409.html |
Quote:
|
Quote:
https://img574.imageshack.us/img574/4062/dsc02830i.jpg poze din mai 2010 |
Indraznesc un comentariu mai contra vantului. Puteti s-aruncati cu rahat pana faceti febra musculara-n degete, mi se rupe.
Tzuculica, ipocrizia stii ce e? Hai s-o luam p-un exemplu: pleaca unu' din Romania, ca Romania-i naspa, e traiu' indecent, te musca javrele pe strada, n-ai apa calda, n-ai ce manca. Si se duce la America. Acolo e putin mai bine ca-n Romania, chiar mult mai bine. Pan-aici nimic iesit din comun. Da' vine ziua nationala a Romaniei, iar romanasu' cu iz de state e cuprins de patriotism, isi ia Dacia 1300 (copilasi 4tuning, treziti-va, ala e Renault 12, NU e Dacie!!!), iese pe avenue si urla din toata inimioara lui cu origini mioritice "La multi ani Romania!!!". Si ajunge si la TV, ca etalon de patriotism, <<cu "Dacia" pe Broadway>>. Pe scurt: da, e simplu sa rostesti "La multi ani Romanica" din New York, e chiar convenabil as putea spune. Si da, e misto s-o faci de la covrigu' unui renault 12 cu numar de BV si sa te bati cu pumnu-n piept ca e Dacia 1300, iar tu patriotu' suprem. Da' personal nu stiu cat e de corect. |
Muttley DA,dar el e la NewYork tu esti la Slobozia !!!!:lol::lol::lol:;)
|
Da, buna observatia. Si gust si gluma.
Nu e nicidecum o problema de invidie, eu faceam apel la putina cumpatare. E foarte de-nteles entuziasmul baiatului, ii e dor de tara, masina asta cu aspect de Dacie il face nostalgic, samd. Da' consider ca exista o limita si se cam depaseste. In fine, e doar o parere. |
Quote:
|
@ ROAD EMPIRE hahahaha, foarte tare raspunsul. @ Muttley...in scurt, esti un fraier, esti singurul care are ceva negativ de zis. Sunt patriot ca am si colectie de surprize Turbo, CinCin, Final, Lazer, etc. ;)
|
Quote:
Mersi. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Dar totusi...trebuie sa ne batem joc in halul asta de topicul omului? Un coleg de forum a aratat ca toti ceilalti un videoclip....si voi acum trebuie sa va aratati muschii....:rolleyes2 Si tu Muttley...cam asa faci omule peste tot, nu inteleg de ce trebuie toata lumea sa te asculte pe tine |
Uite unde a mai aparut masina ta www. agenda.ro/news/news/36839/cu-o-dacie-din-74-pe-broadway-in-new-york.html (fara spatiu intre www. si agenda.ro)
|
Quote:
|
Sa vedeti voi ce "caruta" are Muttley la Slobozia...face cat "daciile" voastre la un loc ;)
E mai simplu sa aruncam cu vorbe aiurea intr-un user fara sa analizam putin cele scrise ;)) L.E: Daca-i asa om de rahat cum ziceti voi..de ce va-ti coborat la nivelul lui ? |
dupa parerea mea muttley are dreptate si se poate observa mentalitatea pur romaneasca in posturile care contrazic si ia la misto post-ul lui ... (PAREREA MEA - intrucat suntem intr o tara libera in care ne putem da cu parerea )
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning