![]() |
Re: NFS UG2 Drifters
O sa intru cu nissan 350 z ca sunt obijnuit cu el si trage frumos .Oricum astept grupele si bafta la toti!
|
bafta si tie insane si la toti care joaca mai ales lui ingeras ;) fiti tari in joc stiu ca e doar un joc dar de distractie :))
|
3 Attachment(s)
Eu ma bag cu vw golf. Puneti si voi masinile voastre;)
|
nu uitati de mine ... bagati-ma si pe mine 350z
477HP :D |
Hai ca intru si eu cu EVO. Nu va zic cati cai are, pentru ca nu are importanta. Probabil ca o sa jucam cam 12 persoane, si in cazul asta sunt mai mult ca sigur ca nu voi prinde un loc format dintr-o singura cifra...
|
care se da acum? :)
|
2 Attachment(s)
intru si eu cu eclipsele asta :) sper ca nu va deranjeaza
|
Intrati: rechin , junker, alin, demonul
Iesiti: racer e30 , geani, kenzor, pitiku, world cars Si o mica mare rugaminte, cand faceti server si va jucati , nu mai da-ti kick la cei care joaca din romania, o mare parte din ei ne sunt cunoscuti. Restu va astept pe id-ul meu sa imi raspundeti la intrebari, altfel veti fi descalificati. Succes! |
Quote:
|
Quote:
Hai la una mica! |
nu prea mai este multa lume :lol:
|
eu ma retrag din campionat , nu mai are rost ,suntem prea putini , scz
|
A fost o pierdere de timp sa ridicam acest topic....ma retrag ca mai sunt 3 jucatori....ce sa mai jucam...
Nu toti suntem perfecti ..... da putem avea o sansa la joc... |
dmne poi inseamna k ma retrag si eu dak au plekt toti:))
ceilalti care nu au intrat in campionat* sa ii contacteze pe junker si insane k vau pregatit o supriza:D bft allz;):twisted: |
daca toata lumea sa retras eu la ce mai are rost sa mai joc:|:|:|:|:|
daca insane si junker dvd gt's george nu joaca eu nu mai joc a fost o pierdere de timp scandaluri aiurite si in + ma retrag din campionat scuze eMH scuze ingerasul99 va bateti singurei deacum :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning