![]() |
Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov
2 Attachment(s)
Da, despre audiul meu e vorba
|
ciudat....sau poate nu. eu stiam ca motorul de 1.8 are 163 de cai....acum depinde ce generatie e a4-ul tau...e posibil sa nu ai turbo pe ea ci motor pe benzina cu tehnologie de diesel...FSI da mai multe detalii despre masina:D
|
unde ai facut dyno`ul ?
|
Quote:
Fiind deja la a 3 a bucata a4 b5 1.8 t imi pare rau sa te anunt ca toate b5 urile stok asa cum este si al meu, fabricatie pana in 2001 motor 1.8 t au 110 kw - 148 cp A doua generatie beneficiaza de acelasi motor 1.8 t cu aceiasi putere respectiv 148 cp pana in anul 2002 inclusiv cand se face jonctiunea cu cel de 163 cp Nu e posibil sa nu am turbo pe ea intrucat nu sunt unul dintre copii de bani gata care le cumpara mama si cu tata masina si nu stiu ce sa faca cu ea,sau ce au sub capota, sa nu mai amintim ca am schimbat turbina chiar eu :lol: Mai multe detalii 137 cp / 1400 kg, daca iti convine raportul putere/greutate te astept cu un pm sa vedem cum e cu tehnologia de diesel pe benzina :lol:, ca doar suntem la topicul cu provocari Quote:
|
Facem dar nici o sansa, sa mai dat un audi a6 de 2,5 si n-a reusit sa ma faca, depinde de timp, cand si unde? k acum curcani misuna pe peste tot. Bafta
|
Nici o sansa pt cine ? :lol::D:D:lol:
Lasa mi un nr pe pm si te contactez eu, timp gasim locatie la fel |
eu zic ca flow are 1.8 (T) DCI..de la FORD....
|
hm, FLOW, te simti atacat? eu am spus o parere, nu am zis altceva, pentru ca sunt si motoare din astea...
nu am zis ca esti de bani gata, si bv tie daca ti-ai facut motorul cu manutzele tale.. nu stiam despre ce masina era vorba, si mi-am spus parerea...in plus nu trebuie sa fi baiat de bani gata de la mommy & daddy, caci de vreun an tot gasesc anunturi cu a4 1.8T@163 de cai full cu tot pana in 13.000 de euro si nici km multi nu au pe ele...chiar eu am vrut sa-mi iau insa am preferat sa-mi iau din tara si gata inmatriculata, insa la vremea respectiva nu stiam legislatia asa de bine...oricum nu-mi pare rau...cand va fi timpul imi voi achizitiona o jucarie mai buna |
bogdan, de ce zici asta ? de unde ai scos faza cu Ford-ul?
|
Nu m am simtit atacat
Avand in vedere ca e un topic cu provocari propun sa nu mai deviem de la subiect 137 cp/ 1400 kg , nr pe pm daca te intereseaza |
:)) man, ce sa fac eu cu 1.6-ele meu?deocamdata nimic asa ca ma abtin.
|
Quote:
|
V6 chiar... Ori de 150 ori 180...
|
Quote:
nu prea imi place sa zic k ma dau peste nu stiu ce timp ....dar acum chiar k nu pot scoate masina! dar oricum esti pe lista |
Haahaaaha :lol: cemi place :twisted: a venit caldura si deja "oamenii" se pregatesc sa incinga gumele, :?: se anuntza o vara cu evenimente bine aranjate. Bafta tuturor.;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning