![]() |
Re: Alba Iulia
cum sa nu fie Bogdan membru? doar el a pus mult suflet in infiintarea clubului
|
eh..daca nu se poate asta este... :| c sa zic...
|
nu vreau sa mi sa sara in cap , pt k asa stiam k a fost la noi la ploiesti ... dak este mai mult informatii mai intreb si pe baieti de aici
|
ok....inteleg cum sta treaba...sa vedem cum se decide...
|
Quote:
btw, am ajuns si eu de la cj. s-a rezolvat tot. i-am dat o leaca de talpa sa vad cum se misca. 150 km/h. si n-a zis ca nu-i place. ba mi sa parut ca torcea chiar fain motorul. pacat ca nu am retinut cat peste 4000 rot/min aveam la viteza aia. cred ca nu mult. daca la 130 am sub 3500 :) sper ca nu m-a luat la ochi vreun garcea, ca erau destule radare pe drum |
:) asa ii mai bine...ALine iti mai scartzaie geamu'?
|
Quote:
|
am fost azi la shulea ... 75 % am inteles ce si cum ... in fine e mult de scris aici ... ramane sa vb duminica .. e ok ? sau sa scriu aici ???
|
Quote:
|
Propun Ca Duminica Sa Votam Membri Din Consiliu Si Sa Terminam Odata ... :)
|
Quote:
|
salut baietii....ce mai faceti mah?......scuze ca nu am mai dat nici un semn de viatza!.......doar la ora asta am ajuns de la servici......nu mai intru acum ca-s praf dar ma revansez eu.....mai vorbim maine ca acum nu mai pot sta!bogdane........capu sus tata.....o rezolvam noi si pe asta!va rog din tot sufletul sa nu va suparati pe mine dar sunt f obosit......
|
duminica la ce ora?sa stiu daca ma incadrez..
|
eh...ma trezesc si eu la 11 noaptea...m-am carat...zbye..
|
eu unul nu am nimik impotriva cu "minorii' lasa-i sa vina dar in anumite conditii si mai secrete sa zicem asa,daca unul ca bogdan vrea sa faca parte din club no problem,numai sa nu se prea dea sfara in tara ca este minor il tratam ca pe un major doar oameni suntem toti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning