![]() |
Re: Roman
He he he :) eu ma uit pe paginile astea, ultimele...si cred ca si pe cele ce vor urma si vad cum asa usor usor ne formam...:) mai racolati si voi boboci (adik 18+) cu masinute si ceva pasiune (pentru mai mult decat o blana obosita in miez de noapte pe centru) si usor usor o sa facem treaba frumoasa!
Nu? P.S. Nu facem offtopic vorbind aici, doar punem la punct detalii privind intalnirea (nu saptamanala, nu lunara...doar intalnirea) comunitatii Roman... Inca o treaba...am auzit din niste surse foarte nesigure ca sar organiza pe data de 15 noiembrie un eveniment auto/tuning...in parcare la Kaufland Roman...eveniment organizat de un membru Crazy Drivers...voi stiti ceva??? Ca cel de la care stiu...mia zis ca "stiu baietii, vin baietii..."....eu stiu ca voi sunteti baietii...si nu stiu nimic cum ca ar fi asa ceva...mai exista o comunitate in Roman? ascunsa? de care nu stim? :)) |
nu cd, street racing tuning/team roman, daca e ceva misto mergem;)
|
Voiau sa faca 2 cu 2 Loganuri stickeroase,dar n-am mai vazut nimic.
|
Nu prea cred eu ce a spus baiatu ala cu Loganu "stickeros" care are pe putin 50 de stickere pe o portiera...
Nu stiu daca v-a organiza ceva... doar gura de el.. pana acum. |
Quote:
Quote:
Leam lasat un mesaj la baieti, iam invitat aici pe thread si vineri/sambata seara la o intalnire. De asemeni leam lansat si o invitatie pentru Duminica la Piatra. |
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1491...ml#post2740011 Ia baieti...poate aveti vineri drum prin Iasi si va plictisiti :)
Vineri 30.10.2009 Iasi ... parcare camin T 10, ora 12.00 ... eveniment auto organizat de facultatea de mecanica prin proiectul studentiada ... < burn`out, expo, graffity, demolari & others > ... toate intr-un singur eveniment Expo & Burn ... Mai multe detalii puteti primi la nr. de telefon 0726179013 / 0726179013. Inscrierile se vor face in dimineata zilei de 30.10.2009 Va asteptam !!! |
Eu vin, mergi si tu ? :D
Obtinem un loc in "culise" ? :D |
Quote:
P.S. Poate mergi vineri si nu mergi duminica la evenimentul de la Era...ca te'am ras!!! |
si duminica mai e alt eveniment ????? :O
|
Quote:
|
Duminica cine organizeaza ?
Eu o sa pot merge si vineri si duminica :D |
Quote:
|
Ceva locuri in culise ?!? pentru Vineri ma intereseaza...
ca Duminica s-ar putea sa plec la Bucuresti de dimineata... ai ceva pile morf ? :D:D:D |
Quote:
|
In culise... adica plm... cu organizatorii ...sau in chipa de sprijin .. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning