![]() |
3 Attachment(s)
More
|
lol...'faine' poze...oricum Cioli rullez :twisted: :twisted: :twisted:
ps. ba Corse nu asa era.era altcumva vorba aia ta asa ceva :ba Cioli hai sa dam m......... |
hehe, frumoasa zi a fost astazi, ne-am dat destul de mult, multa lume, atmosfera ok. ne pare rau ca nu a fost prezent si japonezul nostru pe pista, dar cu alta ocazie poate i-l vedem in actiune.
in concluzie: great time!, cand o mai repetam? PS: n0namee te provoc pe pista de la Arad. :yes: PSS: feriti-va de cioli cand e la volan, e crazy rau de tot PSSS: cilo da-mi voie sa te corectez: \"bah cioli hai sa dam O ....\" :lol: |
3 Attachment(s)
Si inca...
|
Da mah o fost super, mai pune Jeff niste poze sau filme ca ma distreaza teribil :wink:
|
jeff am ras aici la internet club cu scooter de mam cacat pe mine...tre sa imi iau o curea ca m-i sa-u largit pantalonii :lol:
|
a fost fain azi la carturi :wink: :wink:,inafara de anumite incidente :? :evil: :evil:, poate data viitoare mergem la arad acolo daca nu ne dam 6-8 pe pista n`are farmec :wink:
|
Intr-adevar o zi frumoasa !!! :D
Lui Cioli trebuie sa-i facem o pista personala in mijlocu' deşertului :roll: :lol: |
:wink: bah corse ... hai mah sa dam o ...
|
ba eu vi-am zis frumos mai...daca vretzi sa ne dam asa frumos pe timp ne dam...eu m-am dat de distractzie vi-am zis de la inceput...si speedy daca tu ma vezi ca vin si te uitzi la mine in loc sa te dai la o parte...chiar nu am nici o vina...acuma pe bune... :?
|
salutare!!!!!!!! serios nu veniti pe la arad sa ne dam cu carturile
|
:wink: peste doua saptamani boss ... peste doua saptamani. sa mai adunam si noi ceva fonduri si daca e cald ... peste ieczact 12 zile suntem prezenti. adica duminica 14 nov.
|
nu tre sa fie chiar asa de cald, soare sa fie, sau sa nu ploua, putem merge si cu sube si manusi :wink: aia inseamna aerodinamica la pamant :wink:
|
vad ca o fost superb
pe cuvantu meu ma uit la poze si .......... ............as fi vrut sa fiu acolo cu blonda :).......... sa ma dau cu ea you know .... :twisted: Ps daca e cumva a lu nooname imi retrag cuvintele :lol: by the way momentan is racit :( si de aia nam venit ! uite si rimeaza :!: |
:wink: da da ... zi ... ce e cu blonda?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning