![]() |
Re: Nfsug2 pe net
m-as baga si eu la un Un2 care joaca ?
|
Planuiesc niste curse pe diseara... 3 mai exact: Drag (Bayview Bridge / Airport Freeway), Drift (Lighthouse) si URL (Bayview Speedway Track 3)
Cine vrea sa participe sa-mi zica ;) |
eu ma bag la drag doar daca ma primiti
:) |
diseara ne vom da.... si vom face un clasament... eu intru cu RaZz... vb mai incolo.. idu meu razz_palace
|
cine doreste sa participe, sa-mi dea un YIM pe ady_nx, sau lui RaZz... pe la 8 jumate sa ne hotaram... daca nu suntem macar 4, amanam pe maine seara
|
din pacate RaZz nu a participat in seara asta din cauza netului care ii facea probleme...
au fost 3 draguri, 1 drift pe lighthouse si un url... rezultatele: AdiNX 1 2 1 1 3 ady9005 2 1 4 2 1 MaTzA 4 3 2 4 4 MIHH 3 4 3 3 2 locurile sunt: I AdiNX II MIHH III MaTzA poate facem si maine :D |
m-am simtit excelent cand in drift la lighthouse...facusem 150 000 si cnv...stie el cine..nu zik...a intrat in mine si inevitabil m-am proptit de un perete :D...dar oricum...e binishor pt mine
|
Quote:
eu eram al doilea in sir... dar am terminat cu cel mai mare punctaj |
Sal all!Pe ce server intrati?
|
Quote:
v-as ruga sa nu intrati de pomana pe retele, intrucat celelalte s-au umplut cu multi useri pe care nu-i vad sa fie online, si nici nu am jucat vreodata cu ei... maine e posibil sa facem alt concurs, si ar fi interesant sa fim vreo 8 sau 12 care sa jucam, in grupe de cate 4, apoi sa se mai faca o runda cu cei de pe primul loc din fiecare grupa; apoi se va face clasament si pe grupele initiale, si pe grupa de "avansati" asa ca daca doriti sa participati, dati un PM, sau un IM pe messenger la ady_nx si rezolvam ;) Later edit: o sa fac maine "curatenie" in retele, adica o sa dau afara pe cine nu am vazut sa joace sau sa fie online... astept mesaje pentru (re)inscrieri in retele |
fain consursul. sa fie cat mai multe de acum inainte.
|
Quote:
clasamentul corect este: 1st: AdiNX 1 2 1 1 3 2nd: MIHH 2 1 4 2 1 3rd: MaTzA 3 4 3 3 2 4th: ady9005 4 3 2 4 4 numerele reprezinta locul obtinut in: Drag#1 - Drag#2 - Drag#3 - Drift - URL imi cer scuze pentru neatentie |
Quote:
|
Gata tre sa vina under2 acus si ma bag si eu...abia astept.Experientele online nu se compara cu nimic;)
|
bah...shi nu uitati k azi e concursu' - la 14:00 ii trimiteteti pm cu id lu' adi shi cursa incepe (g00d luck everybody:-P )
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning